Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:117649
 
Vērtējums:
Publicēts: 24.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Trīs tabulas    4
2.  Formas    8
3.  Formu īpašības    16
4.  Elementu īpašības    19
5.  Vaicājumi    21
6.  Makrokomandu Izmantošana    23
7.  Funkciju izmantošana    29
8.  Formu un elementu notikumu izmantošana    31
9.  Meklēšana    32
10.  Secinājumi    33
11.  Izmantotā literatūra    34
Darba fragmentsAizvērt

Design View – izvelējoties Design View, uzreiz parādās jaunas formas logs Design View režīmā, lai varētu sākt veidot formu. Veidošanas skatā formu var veidot vairākas sekcijas, formai būs vairākas detaļas (Detail) sekcija – formas galvenā daļa. Izpildot View -> Form Header/Footer iegūstam sekcijas, kur rakstām tāda veida informāciju, kā virsraksts, datums vai informāciju, kura raksturo visus datus kopā. Izdzēst šis sekcijas var veicot tās pašas darbības, kuras veicam, lai iegūtu šīs sekcijas.

Form Wizard – Šeit atbildējot uz jautājumiem pa soļiem var izveidot tādu formu kura mums ir nepieciešama. Pirmā veidņa logā jāizvēlas datubāzes tabulu vai vaicājumu un lauki, kuri būs ievietoti jaunā formā. Var izvelēties laukus no daudzām tabulām un vaicājumu. Otrā logā vajag izvēlēties kādā formā būs piedāvāti dati (Columnar (ir redzams tikai viens ieraksts), Tabular (ir redzami visi ieraksti), Datasheet (ieraksti attelosies tabulas vaida) vai Justified. Trešajā logā var izvēlēties ar kādiem efektiem (elementu un formu krasas) būs noformēta jauna forma. Pēdējā loga var izvēlēties formas nosaukumu.

AutoForm – MS Access pats, automātiski veido formu, kur attēlosies izvelētas formas vai vaicājuma dati. Columnar nozīme ka forma būs attēlota tikai viens ieraksts, un lai pariet uz nākamo jāizmanto navigācijas pogas. Tabular nozīme, ka formā būs attēloti visi ieraksti. Datasheet nozīme, ka informācija formā būs attēlota tāpat ka tabulā.

Chart Wizard – tiks atvērts grafiku veidņa logs. Šīs grafiks būs ievietots jaunā formā, tās var būt statisks vai dināmisks.

Pivot Table Wizard – tiks atvērts veidņa logs, kas aktivizē MS Excel, izveido šķērsgriezuma tabulu, kas ir līdzīga šķērstabulai, kuru apskatījām iepriekšējā darbā.


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties