Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:264191
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.05.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Lapas Uzstādījumi    4
  Sprieguma paaugstinošais impulsregulators    13
  Automātikas shēma    14
  Instalācijas plāns    15
  Peidžera shēma    16
  14.att. Peidžera shēma    16
  Izmantotā literatūra    17
Darba fragmentsAizvērt

Pirms sākt veidot modeļus būtiski ir uzstādīt lapai nepieciešamo mērogu. Ja veidojot darbu, lapai "pietrūkst vietas" varam uzstādīt "lielāku" lapu, bet mainot lapas mērogu, vai objekta izmērus, to līniju biezumi un teksta izmēri nemainās. Tādēļ, piemēram "samazinot" vai "palielinot" darbu divas reizes, lai objekti arī pēc izmēru maiņas būtu tādi paši kā iepriekš, papildus tik pat reizes jāmaina teksta izmērus un līniju "biezumu". Ja darbā ir daudz dažāda izmēra teksta objektu un līnijas, tad faktiski izmēru maiņa jāveic katrai objektu grupai, vai pat katram objektam atsevišķi. Tā kā lapas izmērus ierobežo iespējamās izdrukas izmēri ("printera" iespējas), tad gadījumos ja vēlamis lai darbs tiktu izdrukāts tikai vienā lapā, bet zīmējot tas vairs neietilpst lapā, esam spiesti to samazināt. Ja šis darbs sastāv no daudziem dažādiem līniju un teksta bloku izmēriem, tad bieži vien to "uzzīmēt" vēlreiz, vajadzīgajā mērogā ir ātrāk, kā mainīt lapas vai objektu grupas mērogu. Šis trūkums ir novērst jaunākajās Visio programmās (piemēram Visio2002), ļaujot izdrukāt lapu 50% apjomā no lapas mēroga. Šinī gadījumā izdrukā teksta un līniju izmēri samazināsies proporcionāli objekta izmēriem.
Tādēļ, vēl pirms sākt veidot darbu, nepieciešams uzstādīt darba lapas mērogu. Daudzreiz nav iespējams "nojaust" darba rezultāta izmērus un iepriekš mērogu uzstādīt var būt grūti. Tas gan attiecis tikai uz tā saucamajām principiālajām shēmām un dažādiem zīmējumiem, jo "zīmējot" plānus, tiem jābūt notiektā mērogā, piemēram instalācijas projektierm 1:50- 1:200, trases plāniem 1:250-1:10000. Šādos gadījumos lapas mērogu pēc uzstādīšanas mainīt nebūs nepieciešams un jāmaina būs tikai lapas izmērs, pat gadījumā ja izdruka būs uz vairākām lapām! …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1229575
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties