Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:169204
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.01.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienu steigas pilnajā dzīves veidā dārzam ir nenovērtējama nozīme. Neatkarīgi no dārza lieluma, platības, var izveidot tādu vidi, kur cilvēki var gūt patvērumu no ikdienas steigas un stresa, atpūsties un smelties jaunus spēkus. Dārzs ir brīnišķīga vieta kur baudīt maltīti, pasēdēt ar draugiem un rotaļāties ar bērniem.
Katrs dārzs ir ļoti individuāls, tam, tāpat kā cilvēkam ir savs raksturs. Tam patīk, ka par viņu rūpējas. Dārzs ir mājas sastāvdaļa – istaba zem klajas debess, tāpēc to jāveido atbilstoši saimnieka gaumei.
Svarīgākie faktori, kam pievērsu īpaši lielu uzmanību pirms savrupmājas apstādījumu projekta izstrādes – objekta platība, forma, saules gaismas daudzums, noēnojums.
Galvenā problēma, ar kuru, saskāros projektējot šāda veida objektu – teritorija ir norobežota ar dažāda veida žogiem. Austrumu daļā esošais žogs ir no drāšu pinuma, pie kura atrodas kaimiņa stikla siltumnīca ar betonētiem pamatiem, kas apgrūtināja augu izvēles iespējas. Augi bija jāizvēlas un jāizvieto tā, lai tie neradītu lielu noēnojumu, netraucētu saules stariem apgaismot siltumnīcu.
Ģimenei ir suns, to gan nevarētu nosaukt par problēmu, jo suns ir mājas sargs, bet šīs Dobermaņa sugas suns sagādājis ģimenei daudzus nepatīkamus pārsteigumus, piemēram, izrok puķu stādiņus, kad tie tiek kaut kur iestādīti. Tāpēc projektā (plānā) paredzu norobežot atsevišķu dārza teritoriju ar metāla pinuma žogu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties