Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:439696
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.12.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Analītiskā daļa    4
2.  Tehnoloģiskais apraksts    6
3.  Organizatoriskā sadaļa    8
3.1  Organizācijas struktūra    8
3.2  Darba samaksas sistēma    9
3.3  Darba aizsardzība    10
  Secinājumi un priekšlikumi    13
  Bibliogrāfiskais saraksts    14
Darba fragmentsAizvērt

Darbaspēks ir katra uzņēmuma neatņemama sastāvdaļa. Tie ir cilvēki, kas spēj virzīt uzņēmumu attīstībā vai lejupslīdē. No šiem cilvēkiem ir atkarīgi dažādi rādītāji un jaunās iespējas. Šo cilvēku darba pareiza vadīšana un organizēšana ir priekšnosacījums uzņēmuma efektīvai darbībai.
Darba mērķis ir iepazīt veikala “Saulīte” uzbūvi un struktūru, kā arī iepazīties ar normatīvajiem aktiem, kuri regulē ar nodarbinātību, darba samaksu un darba aizsardzību saistītus jautājumus, un no iegūtās informācijas izstrādāt secinājumus un priekšlikumus, redzot veikala pozitīvās un negatīvās iezīmes darba vadīšanas organizācijā.
„VP Group” ir lielākā privātuzņēmumu grupa Lietuvā. Tā sākusi darbību 1992.gadā. Tās struktūrā ietilpst pārtikas un patēriņa preču tirdzniecība tādās valstīs kā Lietuva, Latvija, Igaunija, Rumānijā un Bulgārijā, aptieku tīkls „Eiroaptieka” Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Polijā, Čehijas Republikā un Rumānijā, ātrās ēdināšanas restorānu un picēriju tīkls „Delano” Lietuvā un Latvijā, tirdzniecības centru būve un pilnveidošana, apsardzes dienests, reklāmas aģentūra, telekomunikāciju pakalpojumi, mašīnu parka apdrošināšana un finansu brokeri Lietuvā [7].
Tuvāk apskatīsim SIA „VP Market”, kas pārvalda „Maxima” un „Saulīte” veikalus Latvijā. „VP Market” vadītājs un valdes priekšsēdētājs ir Jānis Stakens, un galvenā biroja ēka atrodas Rīgā, Brīvības 129-22.
Pašlaik “VP Market” Latvijā ir 95 pārtikas un patēriņa preču tirdzniecības veikali, no tiem 19 “Maxima” un 76 – “Saulīte”. SIA “VP Market” apgrozījums 2004.gadā pārsniedza 200 miljonus latu un tas bija 3.lielākais uzņēmums Latvijā, 2003.gadā – 6.lielākais [7]. „VP Market” veikali atrodas daudzās Latvijas pilsētās - Rīgā, Alūksnē, Aizkrauklē, Bauskā, Daugavpilī, Dobelē, Gulbenē, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Krāslavā, Kuldīgā, Liepājā, Limbažos, Līvānos, Madonā, Olainē, Ogrē, Preiļos, Salaspilī, Saldū, Siguldā, Smiltenē, Tukumā, Rēzeknē, Valkā un Valmierā.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1198567
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties