Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:390853
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.12.2000.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Sava patstāvīgā darba tēmu izvēlējos tā iemesla dēļ, ka pašam esot darbinieku kolektīva-kompānijas struktūr vienības vadītāja amatā, man bieži sev padoto darbinieku intereses darba līguma detaļu un izmaiņu sakarā nākas pārstāvēt sarunās ar kompānijas personāldaļas vadību, kurās bieži tiek skartas darba likumdošanas normas, to skaidrojumi un izpratne.Šī kursa laikā apgūtās zināšanas tiks apkopotas un izklāstītas turpmākajā darbā.




Savu pašreizējo, svarīgo tiesisko lomu, darba līgums ieguva pēc 1990.gada 4.maija deklarācijas par Latvijas valstiskās neatkarības atjaunošanu, pieņemšanas.Uzreiz pēc šī tiesiskā akta pieņemšanas strauji mainijās darba devēju un darba ņēmēju tiesiskās attiecības, kuru sakārtošana un labošana prasīja straujas un noteiktas rīcības.Svarīgākie šī procesa veicinošie apstākļi šo attiecību maiņai, bija ekonomiskie un sociālie apstākļi, ražošanas veidu un īpašumu formu maiņa.
Latvijas Republikas darba tiesību sistēmu veido Latvijas ratificētās SDO konvencijas, Darba likumu kodekss, Latvijas Republikas likumi(piemēram likums “Par darba aizsardzību”), Ministru Kabineta noteikumi, nolikumi vai instrukcijas, lokālās normas, ko pieņem darba devēji, saskaņojot ar attiecīgām arodorganizācijām vai darbinieku pilnvarotiem pārstāvjiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1138053
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties