Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:315476
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.06.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

3. Darba aizsardzības prasības, veicot darbu:
3.1. Darba laikā esiet uzmanīgs. Dariet tikai to darbu, kurš Jums uzdots un ietilpst Jūsu pienākumos. Būvobjektā strādāt un pa to pārvietoties aizsargķiverē. Pa būvobjektu, telpām pārvietoties uzmanīgi, neskriet.
3.2. Izpildot darba pienākumus, ir aizliegts veikt riskantas, piemēram, pārgalvīgas vai nepārdomātas darbības, kas var apdraudēt paša darbinieka, citu darbinieku vai klātesošo personu drošību un veselību, kā arī apkārtējo vidi.
3.3. Veicot flīzēšanas darbus, uzstādot saliekamās dzegas un izrotājumu elementus augstumā, darbus veikt tikai no stabilām, ar atbilstoša augstuma (h=1m) margām nokomplektētām, tehniskā kārtībā esošām sastatnēm, tornīšiem, no celšanas iekārtu groziem, platformām u.tml.. Darba laikā izpildīt attiecīgajās instrukcijās noteiktās prasības.
3.4. Piegādājot flīzes, līmes vai novācot būvgružus kontrolēt pārvietojamās kravas smagumu. Ieteicamais maksimāli pieļaujamais vienā paņēmienā paceļamais smagums sievietēm līdz 15kg, bet vīriešiem virs 18. gadiem līdz 20. kg,
3.5. Izmantojot kravas pārvietošanas palīgierīces kravu uz ratiņiem u.c. kraut ne augstāk par 1,7m no zemes (grīdas) un daudzumā, kas nodrošina tās drošu pārvietošanu un nepārsniedz pieļaujamo svaru, kādu drīkst transportēt ar attiecīgo palīgierīci.
3.6. Strādāt pretputekļu maskā, ja sagatavojot flīzēšanas vietu izdalās liels putekļu daudzums.
3.7. Darbus saistītus ar līmes sajaukšanu, uznešanu uz virsmas u.tml. veikt ķīmiski noturīgos cimdos. Izmantojot līmes u.tml. materiālus, strādāt atbilstošos IAL, kuri norādīti ķīmiskās vielas (līmes u.tml.) drošības datu lapā vai uz iepakojuma – ķīmiski noturīgos cimdos respiratorā u.c.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties