Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:656367
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.04.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

2. Darba aizsardzības prasības, uzsākot darbu
2.1. Nodarbinātais darbu drīkst uzsākt pēc iepazīšanās ar šo Instrukciju, pielietojamā rūpīgi iepazīties ar darba aprīkojuma vadību, drošības pasākumiem, darba uzdevuma tehnisko palīglīdzekļu, ķīmisko vielu drošas lietošanas nosacījumiem.
2.2. Nepieciešamības gadījumā savest to darba kārtībā vai nomainīt.
2.3. Darba apģērbam jābūt piegulošam un aizpogātam. Uzvelkot darba apģērbu, aizpogāt visas pogas un aizšņorēt apavu auklas. Neizvēlēties darba apģērbu ar īsām vai atlocītām piedurknēm.
2.4. Katru reizi, pirms darba uzsākšanas:
2.4.1. Pirms uzsākt zāles pļaušanu jāsakārto sava apkārtne, lai nodrošinātu, ka nekas nevar ietekmēt zālāja kopšanas darba aprīkojuma mehānismu vadību, jāveic zāles pļaušanas vietas vizuālo apskate - pārbaude, ja darbs tiek turpināts pārbaudīt vai prombūtnes laikā nav notikušas izmaiņas, vai darba zonā nav nevajadzīgi priekšmeti vai tur neatrodas nepiederošas personas.
2.4.2. Pirms uzsākt lietot zālāja kopšanas darba aprīkojumu iepazīties ar ierakstiem darba aprīkojuma apkopes žurnālā un pirms uzsākt darbus, izpildīt zālāja kopšanas darba aprīkojumam ikdienas apkopē paredzētos darbus, piemēram, motora bremzēm vienmēr ir jābūt noregulētām tā, lai motors apstātos 3 sekunžu laikā. Veicot ikdienas apkopi skatīt darba aprīkojuma lietošanas noteikumos sadaļu "Apkope".
2.4.3. Pārbaudīt vai zālāja kopšanas darba aprīkojuma 1. elektriskā, 2. benzīna, 3. akumulatora, 4. manuālā, 5. elektrisko, 6. akumulatora, 7. benzīna un 8. trimmera uz riteņiem darba daļas ir pareizi un droši piestiprinātas, vai rotējošo daļu aizsargi ir veseli.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties