Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:620630
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Piegrizējas darbs saistīts ar precizitāti un asu priekšmetu izmantošanu. Visa diena tiek pavadīta stāvot kājās pie darba galda. Darba mērķis ir izpētīt un apzināt iespējamos riksus, strādājot šajā profesijā konkrētajā darba vietā, kā arī rast risinājumu, kā no riska faktoriem izvairīties, nepieļaut darba traumas un novērst citus nelabvēlīgus apstākļus.
Darba vides faktori:
1)Fizikālie
Darba telpa ir plaša, ar atbilstošu un ērtu mēbeļu un darba galdu izvietojumu. Strādājot ar audumu, diegiem rodas sīki netīrumi uz grīdas, kuru daudzums dienas laikā pieaug, bet pēc konkrēta darba beigšanas vai darba dienas beigās viss tiek rūpīgi savākts un satīrīts. Kartīgāku tīrīšanu pēc tam veic apkopēja.
Telpā strādā gan piegriezēji, gan šuvēji, līdz ar to telpā troksnis ir liels. Gar uzņēmumu iet arī lielais ceļš, kas dod papildus troksni, bet pāri ielai esošais dzelzceļš rada ne tikai troksni, bet arī vibrācijas. Vibrācijas rodas arī no piegriešanas galda tuvumā esošajām šujmašīnām. Logi ir atvērti gandrīz visu laiku, jo telpā nav ventilācijas iekārtu. Tas pastiprina troksni, darba telpu piepildot ar skaņām no ielas. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties