Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:430963
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.11.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Ķīmiskās vielas. Kafejnīcas telpas, iekārtas un trauki tiek mazgāti ar dažādām ķīmis-kām mazgāšanas līdzekļiem, kas var kairināt gan acis gan ādu. Tāpēc uzņēmumā ir instruēti dar-binieki kā ar tiem rīkoties, lai nenodarītu sev kaitējumu. Jālieto aizsarg cimdi, jāievēro tīrīšanas lī-dzekļu koncentrācijas uz iepakojuma. Daži no mazgāšanas līdzekļiem ir jāatšķaida ar ūdeni, jo uzņēmums iegādājas koncentrātus. Uz iepakojumiem vienmēr jāsaglabā oriģinālais saturs, ja tas tiek bojāts, jānodrošina informācija, lai būtu skaidri saprotams, kas atrodas iepakojumā. Mazgāša-nas līdzekļi tiek glabāti atsevišķā skapītī, lai nenokļūtu saskarē ar nepiederošām personām.
Bioloģiskie riska faktori. Strādājot ar lielu cilvēku plūsmu, pastāv risks inficēties ar dažādām infekcijas slimībām. Infekcijas slimības var izplatīt gaisa pilienu ceļā. Viesi var inficēt kafejnīcas galda virsmas, leti un citas virsmas, ja ir apslimuši. Tāpēc darbinieki bieži tīra un dezin-ficē virsmas. Viesu un darbinieku tualetes tiek tīrītas pēc stingra grafika. Virtuvē arī ievēro stingrus tīrīšanas noteikumus. Piemēram, katram produktam tiek izmantots savs virtuves dēlītis - gaļai, zi-vīm, dārzeņiem un augļiem- lai nodrošinātu higiēnas prasības. Loti svarīgi bieži mazgāt rokas- pirms un pēc produktu apstrādes, pēc tualetes apmeklējuma, pēc atkritumu iznešanas utt.. Ja dar-binieks jūtas apslimis, labāk palikt mājās, lai neinficētu citus.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties