Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:236770
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.02.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mana pētījuma objekts bija mana 16 gadus vecā māsa Ieva. Viņu es izvēlējos, jo viņa ir spilgta personība, turklāt ar viņu man ir ļoti labas attiecības tādēļ varu apgalvot, ka pazīstu viņu ļoti labi ne tikai ģimenes lokā, bet zinu arī to, kāda viņa ir draugu pulkā, kas ļāva man vieglāk salīdzināt no testiem iegūtos rezultātus ar viņu kā personību dzīvē. Grupas, kurās viņa ir iesaistīta ir tradicionālās – ģimene, skola, draugi, klase un citas.
Ievu pētīt sāku ar temperamenta tipa noteikšanu. Pēc šī testa sanāca, ka viņas temperamenta tips ir sangviniķis, lai gan ar daudzām holēriķa iezīmēm. Pazīstot viņas raksturu sākumā likās, ka viņai vairāk atbilstu holēriķis, jo viņa ir diezgan mainīga un hiperkomunikabla. To var pateikt pēc tā, ka visu laiku viņai ir tikai pāris patiesi draugi un ļoti plašs paziņu loks. Viņa ir ļoti komunikabla un ātri māk atrast kopīgu valodu ar jebkuru cilvēku. Viņa ir tā, kas bieži vien jauniņos iesaista kompānijā un pirmā veido saikni ar nepazīstamiem cilvēkiem. Šeit kā piemēru varu minēt to, ka viņa, kaut arī pati ir Saulkrastu vidusskolā jauniņā, ātri atradusi jaunus draugus klasē, viņa bija pirmā, kas sāka kontaktēties ar puisi, kas mācības sāka nedaudz vēlāk un arī bija jauniņais.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties