Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:999839
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.04.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ceļojums sāksies Keiptaunā. Tā ir D-Āfrikas galvaspilsēta. Keiptaunā mēs apskatīsim zemesragu Cape Point, Labās cerības raga rezervātu, vīnu zemi, slavenākās vīna darītavas. Tālāk dosimies uz Johannesburgu- ‘‘pasaules zelta galvaspilsētu’’. Apgūsim zelta liešanas procesu. Dosimies arī uz Sveto. Tā ir lielākā melnādaino pilsēta Āfrikā- Nelson Mandela dzimtā pilsēta. Izstaigāsimies pa Safari-Kruger Nacionālo parku, vērosim zvērus, brauksim ar džipiem. Plānots apskatīt deviņās dienās.
Tālāk dosimies uz Keniju. Kenijā ir brīnumskaistas dabas ainavas, bagāta putnu un zvēru pasaule, jūras valstība, kalnu ieleju pārvērtības, dzidri zili ūdeņi pār baltajām smilšu pludmalēm. Apskatīsim protams arī Nairobi pilsētu- Nakuru ezera nacionālo parku, flamingo mistērijas, Mombasu.
Dosimies uz Maurīciju. Neaizmirstama sala, kura ir vairāk kā tikai jūra, saule un pludmales. Tās kultūra ir veidojusies no dažnedažādām pasaules malām, turklāt tradīcijas sadzīvo lieliskā harmonijā un viena otru bagātina. Portluisa ir salas galvaspilsēta, kuras nozīmīgākais objekts ir tirgus. Pamplemousses ir pazīstama pasaulē ar saviem lieliskajiem botāniskajiem dārziem. Pagātnes ainas vērojamas Domaine des Pailles. Apskatīsim Casela Putni parku. Notiks pastaiga pa zemūdens valstību. Marks Tvens 1896.g. aprīlī teicis: "Vispirms Dievs radīja Maurīcijas salu un pēc tās līdzības - paradīzi".

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1177268
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties