Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:789825
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.12.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Viens no viņa kolēģiem Doktors Hiroaki radīja paplašinājumu DesignBase, kuras pamatā tika izmantotas Gregorija virsmas kā pamata ģeometrija. (Gregory surfaces). To atzina kā labu arī citi Japāņu CAD ražotāji un drīz vien sāka pārdot arī citur pasaulē. (2)
Dekādes beigās galvenie CAD ražotāji bija Dassault Systemes (CATIA), Parametric Technology (Pro/Engineer), MDC (Unigraphics) un SDRC (I-DEAS).
90. gadu sākumā turpinājās iepriekšējās dekādes tendences – visvairāk pirktā CAD programma bija Parametric Technology’s Pro/Engineer, kuras piedāvātās revolucionārās iespējas, mainīja patērētāju prasības, CAD programmām kopumā. Tas veicināja citu uzņēmumu centienus radīt programmas, kas varētu pārspēt Pro/Engineer. Tomēr kopumā visas CAD programmas sāka kļūt ļoti līdzīgas – izmantoja NURBS virsmas, līdzīgas modelēšanas iespējas, tika izveidoti X-Windows logi. (2)
1993. gadā, par visvairāk pelnošo CAD programmu kļuva Autodesk, neskatoties uz to, ka vairums programmu ražotāji izmantoja tos pašus paplašinājumus, no kuriem visvairāk izmantotais bija ACIS, kuru Autodesk jau bija iekļāvis savu programmu licencēs. 1994. gadā Autodesk paziņoja, ka ir pārdotas miljons AutoCAD 2D CAD licenču un ka tie gatavojas laist klajā jaunu AutoCAD Release 1, kurā bija integrētas 3D modelēšanas funkcijas, balstītas uz ACIS 3D paplašinājumu. (2)

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties