Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:235154
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.09.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 15 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ekskursijas plānu brīvdienām nedēļas nogalē veidoju, domājot par ofisos nogurušajiem cilvēkiem, kuri dienu no dienas pavada uz ērtiem vai mazāk ērtiem krēsliem pie saviem datoriem un papīru kaudzes, un ir pārāk noguruši dienas beigās, lai veltītu atlikušās dienas daļu aktīvai atpūtai, sportam vai pastaigām.
Konkrēti šis ekskursijas plāns veidots darba kolektīvam, no kura ekskursijā doties vēlētos 35 personas.
Ekskursijai izvēlētais maršruts ir patiešām bagāts ar apskates objektiem, no kuriem daudzus apzināti neiekļāvu ekskursijas objektu sarakstā, piemēram, Sigulda, Gūtmaņa ala, Turaidas muzejrezervāts, Cēsis, Cēsu pilsdrupas, Zvārtas iezis u.c., protams, galvenais iemesls ir tas, ka divās dienās visu paspēt nav iespējams, otrs arguments ir tas, ka šie ir tie objekti, kurus, liela daļa ir jau aplūkojusi un iepazinusi.
Ekskursijas plāns veidots, iekļaujot gan apskates objektus, lai pilnveidotu sevi un savas zināšanas par dzimto zemi (piemēram, Ērgļu (Ērģeļu) klintis, Cesvaines pils), gan objektus, lai vienkārši aizmirstos no ikdienas rūpēm un raizēm (Privātā alus darītava „Brālis”), gan objektus, lai izkustētos un relaksētos (piemēram, Rāmkalni, pirts Kalauzu dzirnavās) ... viss tas kādai neaizmirstamai nedēļas nogalei!!!
Sava ceļojuma sākumu var spēcināt ar tējas krūzi vai tasi kūpošas kafijas un gardiem speķa pīrādziņiem un, ja aliņš ir iegaršojies un ir vēlme nobaudīt kādu papildus putojošu alus kausu, tad krogā „pie Brāļa”, protams, ir iespēja nobaudīt alus darītavas „BRĀLIS” gardākās alus šķirnes (alutiņa baudītāji ar alutiņu nedrīkst aizrauties, jo nākoša pietura ir „Rāmkalni”, kur paredzēta atrakcija – braukšana ar rodeļiem, ko aizliegts lietot reibumā!…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties