Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:780939
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.10.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Bibliotēka – likumā noteiktā kārtībā reģistrēta kultūras, izglītības un informācijas iestāde, kura veic pasaules kultūras mantojuma – iespieddarbu, elektronisko izdevumu, rokrakstu un citu dokumentu uzkrāšanu, sistematizēšanu, kataloģizēšanu, bibliografēšanu un saglabāšanu, kā arī nodrošina tajā esošās informācijas publisku pieejamību un tās izmantošanu.

Internets – Internet starptautisks tīkls, kas savieno tūkstošiem datoru un datortīklu, lietojot telefona un kabeļsaites, un ļauj katra datora lietotājam dalīties informācijas pieejā attālai datu bāzei un apmainīties ar elektroniskā pasta ziņojumiem. Burtiski tulkojot, tas ir starptautiskais tīkls (“inter” – “starp”, “net” – “tīkls”).

Vēl pirms pieciem gadsimtiem Gutenbergs izdomāja burtu salikumu un tekstu iespiešanu no tā, kas radīja milzīgas pārvērtības informācijas izplatīšanā, bet mūsdienās līdzīgu apvērsumu izdarīja internets, ļaujot iegūt visdažādāko informāciju, kas nāk no citām pasaules malām. Internets ir lielākais, visu aptverošs datoru tīkls. Šī tīkla popularitāti ir veicinājusi tā uzbūves koncepcija, kas ļauj viegli savienot sevī dažādus tīklus. Internets nav vienkārša identificējama vienība, tas ir tīklu tīkls, daudzu datoru kopums pasaulē, kas savstarpēji komunicē ar telefona līniju palīdzību, tā definē internetu Dž. Klarks…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties