Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:756324
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 13 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Sliktas uzvedības izpausmes    5
2.  Uzvedības traucējumu cēloņi    7
2.2.  Trūkumi bērna audzināšanā ģimenē    9
2.3.  Cēloni, kas rada novirzes no normas bērnu uzvedībā skolā    12
3.  Kā saprasties ar bērnu, kam ir uzvedības traucējumi    13
  Nobeigums    18
  Izmantotā literatūra    19
Darba fragmentsAizvērt

Bērnu uzvedības traucējumi ir bijusi vienmēr mūžsena problēma, lai gan mainoties paaudzēm katra iepriekšējā paaudze ir uzskatījusi, ka ar gadiem bērnu uzvedība ir pasliktinājusies- pusaudži ir sliktāki nekā tajos laikos, „kad mēs bijām jauni”. Taču patiesībā, nekas īpaši nebūtu mainījies, ja pasaule savā attīstībā stāvētu uz vietas, bērni vienkārši pielāgojas šodienas strauji mainīgajam laikmetam. Laikmets, dzīves notikumi piespiež bērnu būt par sliktas rīcības upuri. Taču bērnam ir jāsaprot, ka ne vienmēr drīkst pakļauties laikam, kurā mēs dzīvojam!
Bērniem ar uzvedības traucējumiem ir grūti iekļauties sabiedrībā, ne vienmēr viņus visur pieņem, bieži viņi ar savu rīcību traucē un pat apdraud citus. Bieži vien ir ļoti grūti vecākiem un pedagogiem tikt galā ar bērna slikto rīcību un nepaklausību,gluži vienkārši nav tik viegli atrast kopēju valodu, grūti saprast izveidot normālas attiecības ar šādiem bērniem. Brīžiem paši vecāki ir vainīgi pie šādas bērna uzvedības, taču to neapzinās, bieži vien cenšoties pāraudzināt savu bērnu, vecāki nonak līdz izmisuma brīdim, ka nespēj neko mainīt.Ģimene ir nelaimīga, ka nevar saprast savu bērnu un palīdzēt . Un arī pats bērns nejūtas laimīgs, jo ir vientuļš bez draugiem, domubiedriem, visi viņu noniecina, apsmej, un galvenais, bērns pats nesaprot, kāpēc, jo viss, ko viņš dara pašam liekas ļoti pieņemami.Tapēc bieži vien bērni ar uzvedības problēmām sāk neapmeklēt skolu, pievēršas noziedzībai, alkoholismam utt. Latvijā ir diezgan liels mazgadīgo noziedznieku skaits, un tas nedara godu mūsu valstij! Bērni ir mūsu nākotne un ikviens grib, lai nākamās paaudzes būtu izglītotas un radītu pozitīvu piemēru. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties