Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:262375
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.03.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lielākajai daļai cilvēku par Austrāliju jau izveidojies uzskats kā par vietu, kur atrodas slavenā Operas māja vai asins sarkanie Uluru kalni. Ceļotājam Austrālija piedāvā lielu dažādību sākot ar plašiem tuksnešiem, kas ir ķenguru un emu mājvieta, tropiskiem mūžamežiem, akmeņainiem kalniem, neskartām pludmalēm, kā Bondi un Vaithevena, līdz iespaidīgajam Lielajam Barjerrifam un kosmopolītiskajai, divdesmit pirmā gadsimta metropolei Sidnejai. Ceļotājiem, kas paredzējuši apmeklēt Sidnejas operu vienā dienā un satikt Krokodilu Dandiju nākamajā, nāksies pārdomāt savu ceļojumu plānu pa šo milzīgo zemi.
Celjojums sāksies Rīgā. Mēs lidosim caur Tokijo un tad uz Sidneju. Austrālija atrodas dienvidaustrumos no Āzijas. Austrumos plešas Klusais okeāns, bet rietumos Indijas okeāns- tā tad mēs lidosim virs Indijas okeāna. Sidnejas lidostā mūs sagaidīs firma „Tui”, un aizvedīs uz Sidnejas viesnīcu. Vakarā būs iepēja apmeklēt Operas namu un apskatīt pirmizrādi- kā arī mēs esam uzaicināti uz banketu, kas tiks orgonizēts pa godu izrades pirmizradēj. No rīta mēs brauksim uz Sidnejas pilsētu. Sidneja ir vecākā un lielākā Austrālijas pilsēta, Jaundienvidveselsas štata centrs. Tā dibināta 1788. gadā k ā britu katorgas kolonija 1000 cietumniekiem un viņu sargiem. Šodien Sidnejā dzīvo vairāk nekā 3,6 miljoni cilvēku. Pilsēta izvietojusies ap Portdžeksona līci, kura krastus savieno Ostas tilts. Sidneja ir rosīga rupniecības un tūrisma centrs.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1142637
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties