Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:953891
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.09.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Pētījuma analīze    4
  Pētījuma rezultāti    5
  Pētījuma rezultātu analīze    8
  Secinājumi    11
Darba fragmentsAizvērt

Kā jau minēts ievada daļā šī pētījuma uzdevums ir noskaidrot, - kas nosaka kontaktu veidošanos mūsu grupā, tas nozīmē, ka pētījuma izlasi veidoja Latvijas Lauksaimniecības universitātes Ekonomikas fakultātes I. kursa 1. grupas 29 studenti.
Pamata metode, ko izmantojām šajā darbā bija anketēšana. Tā ir kvantitatīvā pētīšanas metode. Šo metodi izvēlējāmies tāpēc, ka, mūsuprāt, tā ļauj skaidrāk saprast un apvienot atbildes. Izmantojot šo metodi, nevienam nevarēja rasties neskaidrības par respondenta atbildi. Anketā tika iekļauti 11 jautājumi par to, kā nauda ietekmē kontaktēšanos, kādam jāizskatās cilvēkam, lai pieietu klāt un uzsāktu sarunu, un vai vispār tam ir nozīme, kā arī citi tamlīdzīgi jautājumi.
Trijos no anketas jautājumiem tika piedāvāta "atvērtā" atbildes forma, savukārt pārējos astoņos jautājumos piedāvājām izdomātas atbildes. Mūsuprāt, slēgtā atbilžu forma bija ļoti pieņemama gan respondentiem, gan mums. Nevienam nebija "jālauza galva" kā labāk vai precīzāk atbildēt, atlika piekrist vienai no dotajām atbildēm un apvilkt to.
Tika izdalītas 29 anketas un visas tika aizpildītas, un atdotas atpakaļ. Tas liecina tikai par to, ka grupas biedri ir ļoti atsaucīgi un viņiem mūsu pētījuma tēma ieinteresēja.
Runājot par ieguldīto darbu un laiku, jāsaka, ka "nebija tik traki". Darbs, protams, tika ieguldīts liels, bet laika ziņā, tas nebija ilgi. Starpbrīdī izdalījām anketas un stundas laikā visas tika atgrieztas atpakaļ. Tad vienojāmies par to, kas apkopos rezultātus, kas aprakstīs pētījuma veikšanas gaitu, kas dziļāk pētīs teorijas jautājumus. Sākās nopietns un pamatīgs darbs.


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties