Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:264284
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.11.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Katrai kravai, kuru Eiropas Savienībā ieved no citām valstīm, pirms ceļa turpināšanas nepieciešams iziet muitas kontroli, un tikai pēc tam to drīkst ievest brīvajā zonā, brīvajā noliktavā vai izvest no Eiropas Savienības. Tikai tad, kad preces pieteiktas muitas kontrolei, tās iespējams nogādāt vai izkraut muitas noliktavā.
Muitas noliktava ir muitas uzraudzībā esoša vieta (telpas, teritorija), kuras darbībai tiek izsniegta atļauja. Muitas noliktavā uzglabā ārpussavienības preces, piemērojot tām muitas noliktavas procedūru.
Procedūra glabāšana muitas noliktavā ļauj muitas noliktavā glabāt ārpuskopienas preces, nepiemērojot tām ievedmuitas nodokļus un citus maksājumus vai tirdzniecības politikas pasākumus, kā arī kopienas preces, ja kopienas tiesību akti īpašās jomās nosaka, ka to novietošanai muitas noliktavā seko tādu pasākumu piemērošana, kādi parasti saistīti ar šādu preču izvešanu.
Muitas procedūra glabāšana muitas noliktavā tiek pabeigta: ar muitas procedūru – laišana brīvā apgrozījumā; ar muitas režīmu – atkalizvešana no Kopienas muitas teritorijas; ar muitas procedūru – tranzīts; ar muitas režīmu – preču iznīcināšana; ar muitas režīmu – atteikšanās no precēm par labu valstij.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties