Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:204883
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēka izpratne par Dievu gan Austrumos, gan Rietumos ir atkarīga no ticības uzskatiem, piemēram, islāma piekritēji uzskata, ka Allāhs ir kaut kas tik varens, ka to nevar ne iedomāties, ne attēlot. Pat viņu ticības pamatlicējs Muhameds, nonācis debesīs, nav redzējis Allāha seju. Līdz ar to Allāha gribu nevar pat nojaust. Taču Rietumos katram cilvēkam Dievs ir sava izskata. Citam Dievs ir kā cilvēkveidīga būtne, bet citam – dzīvniekam līdzīgs, bet cits uzskata, ka pastāv nevis Dievs, bet gan kāds daudz augstāks spēks. Un šīs domas, manuprāt, ir personīgas, par kurām neviens nedrīgst ne nosodīt, ne ienīst, jo tā ir katra cilvēka individuāla izvēle, kam ticēt.
Pēc maniem uzskatiem, ir pierādījies tas, ka Austrumu un Rietumu tadīcijas ir atšķirīgas, jo Austrumi balstās un reliģiju un ticību Dievam, bet Rietumi uz mantiskām vērtībām un savas karjeras attīstību. Kā arī rietumu pasaulē tradīciju maiņa notiek ātrāk, bet Austrumu pasaulē tradīcijas ir noturīgākas. Neapšaubāmi, tradīcijas laiku gaitā mainās, bet tomēr dažas tradīcijas tiek padotas no paaudzes paaudzē. Un šī tradīciju ceļošana no laika uz laiku, manuprāt, ir atkarīga no katra cilvēka. Jo ta taču ir katra personīga izvēle, vai nodot savas tradīcijas tālāk saviem bērniem, vai nē. Tādējādi Rietumi un Austrumi bija, ir un būs kā divas atšķirīgas pasaules.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1326946
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties