Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:303071
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.06.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Nedēļas nogale plānota ģimenei (vecumā no 30 - 40 g) ar bērniem – skolniekiem. Ģimene no Rīgas ierodas piektdienas vakarā Talsu rajona Vandzenē, apskata vietējos tūrisma objektus, nakšņo viesnīcā “Rezidence’’. Sīkāk var aplūkot internetā –www.hotelrezidence.lv. Sestdienā bauda aktīvu atpūtu “Laumu” dabas parkā, sīkāk var aplūkot internetā –www.laumas.lv. Svētdienā uz Rīgu dodas gar Rīgas jūras līci vai Talsu- Jūrmalas šoseju, Rīgā atgriežas svētdienas pēcpusdienā.
Talsu rajona Vandzene atrodas 15 km no Talsiem.
Piektdienas vakarā ģimenei ir plānots apmeklēt vietējās zemnieku saimniecības Vandzenes pagastā. Zemnieku saimniecība “Bērzi” nodarbojas ar kazkopību. Gan lieliem, gan maziem patiks kazas siera un jogurta degustācijas. Ja ģimene baudīt atpūtu ir radusies vasarā, aveņu ražas laikā, noteikti jāapmeklē zemnieku saimniecība “Mazkuģnieki - 2”, kur 9,0 ha platībā aug vasaras un rudens ogulāji.

Viesnīca “Rezidence” atrodas 138 km attālumā no Rīgas, 15 km attālumā no Talsiem, Vandzenes pagastā, un 15 km no Rīgas jūras līča piekrastes. Viesnīca “Rezidence” ir izvietota sakoptā parkā, ko rotā gleznains dīķis un dārzs. Viesnīcā apvienojies lauku miers ar pilsētas eleganci. Interjers izveidots no senatnīgām mēbelēm un antikvāriem priekšmetiem, kas savākti daudzu gadu laikā.
Atkarībā no viesu vēlmēm viesnīca var piedāvāt labiekārtotus vienvietīgus un divvietīgus numurus, kā arī luksa numurus. Katrā numurā ir SAT TV, tālrunis, duša un WC. Viesnīcā ir desmit divvietīgi un divi vienvietīgi numuri, kuru cenas ir sākot no 18 – 34 Ls par diennakti, cenā iekļautas brokastis. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties