Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:552886
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.07.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Produktu cenu līmenis ir atšķirīgs – ir produkti, kurus atļauties var patērētāji ar zemākiem ienākumiem, bet ir arī ekskluzīva rakstura produkti ar augstākas kvalitātes sastāvu, pievilcīgāku iepakojumu par augstākām cenām.
Spodrības produkcija ir viegli pieejama, jo to var iegādāties gan Latvijā visizplatītākajos mazumtirdzniecības veikalu tīklos, kur tos var apskatīt realitātē, salīdzināt ar konkurentu preci un cenām, tomēr tie cilvēki, kuriem nav vēlmes to darīt mazumtirdzniecības veikalos, var produktus iegādāties interneta veikalos. Ļoti pozitīvs aspekts ir tas, ka Spodrība piedāvā savus produktus lielākos iepakojumos, kurus parasti izvēlas uzņēmumi, lai, piemēram, piepildītu šķidro ziepju dozatorus. Lielākos iepakojumos arī produktus var piedāvāt beziepakojumu veikaliem, kuri Latvijā parādījušies pirms gada, un produktu pārdot tālāk saviem klientiem, kuri vēlas tos iegādāties paši savos iepakojumos.
Ņemot vērā, ka Spodrībai ir daudz konkurentu, noteikti vajag reklamēt savus produktus un izcelt īpašības, kas tos atšķir no konkurentu precēm. Lai gan mūsdienās televīzijas reklāmas nesasniedz lielāko daļu jauniešu, viņi ir sasniedzami sociālo mēdiju lapās, kurās Spodrība arī darbojas pietiekoši aktīvi. Spodrība priekšroku dod vietnei “Facebook”, iespējams tāpēc, ka ir mazāki ierobežojumi satura formātam, kā arī ir lielāks skaits lietotāju. Uzņēmums sadarbībā ar izplatītājiem vairākas reizes gadā rīko konkursus un loterijas, kā arī sponsorē dažādus pasākumus, kuros kā balvas tiek pasnigti Spodrības produkti, kas palīdz gan uzlabot uzņēmuma tēlu, gan iepazīstināt ar savu produktu tos cilvēkus, kas iespējams produktu neiedomātos nopirkt paši.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties