Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:701062
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.12.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  AS „PARITATE BANKA” raksturojums    3
2.  AS „PARITATE BANKA” sniegtie pakalpojumi    4
3.  Banku un klientu riski    5
4.  Uzdevums    6
5.  Noguldījumu garantiju likums    7
  Secinājumi    9
  Izmantotās literatūras saraksts    10
Darba fragmentsAizvērt

AS "PARITATE BANKA", kas ir dibināta 1992. gadā, pašlaik ir viena no vecākajām un darījumu sabiedrībā pazīstamākajām Latvijas bankām. AS "PARITATE BANKA" revidents - KPMG - ietilpst vadošo starptautisko revidentu kompāniju skaitā. Viens no galvenajiem AS "PARITATE BANKA" darbības virzieniem ir plaša pakalpojumu spektra sniegšana Latvijā, kā arī NVS un Baltijas valstu tirgū.
Bankas mērķis: Nodrošināt kvalitatīvi jauna līmeņa Klientu apkalpošanu, nostiprināt pozīcijas banku pakalpojumu tirgū, kā arī izveidot stabilu un atpazīstamu tirdzniecības zīmi gan Latvijas tirgū, gan ārpus tās.
Bankas misija: Sniegt Klientiem pasaules standartiem atbilstošus bankas pakalpojumus. Piedāvāt saviem Klientiem pašus mūsdienīgākos bankas produktus un pakalpojumus. Pastāvīgi papildināt pakalpojumu un produktu klāstu ar jauniem produktiem, daudzi no kuriem netiek piedāvāti Latvijas tirgū.
Bankas vadība. Valdes priekšsēdētājs Oleksandr Trubakov, valdes locekļi: Oleksandrs Mekekečko, Vladislavs Beļskis, Rolands Pētersons. Personas, kurām ir būtiska līdzdalība bankā:100% - Akciju komercbanka "Privatbank" (Ukraina).
Finanšu rādītāji. AS „PARITATE BANKA” aktīvi (bruto vērtībā) gada laikā samazinājās par gandrīz trim miljoniem latu līdz 67,649 miljoniem latu. Šī summa sastāda 0.6% tirgus daļu. Bankas kapitāls un rezerves sastāda 5832,7 miljonus latu. Salīdzinot ar 2005.gada 31.decembri šī summa ir palielinājusies par 1%. Noguldījumi bankā sastādīja 55916,3 miljonu lielu summu, kas salīdzinot ar 2005.gada 31.decembra datiem ir samazinājušies par 3.2%. Līdz marta beigām banka izsniedza kredītus par 36,868 miljoniem latu. Šī summa ir palielinājusies par 19% salīdzinot ar 2005.gada 31.decembra datiem. Piesaistīto noguldījumu kopsumma sasniedza 55,819 miljonus latu. Prasības pret kredītiestādēm un centrālajām bankām bija par 24,019 miljoniem latu. Savukārt bankas peļņa pirmajā ceturksnī ir 177 000Ls. Pagājušā gada attiecīgajā periodā bankas peļņa bija 250 000 latu1.
Kā ziņo aģentūra Leta "SEB Latvijas Unibanka" sāka AS "PARITATE BANKA" jauno trīs gadu hipotekāro ķīlu zīmju sākotnējo izplatīšanu. Hipotekāro ķīlu zīmju piedāvājuma mērķis ir piesaistīt līdzekļus AS "PARITATE BANKA" hipotekārās kreditēšanas darbības paplašināšanai. Kopējais AS "PARITATE BANKA" hipotekāro ķīlu zīmju laidiens ir 50 000 obligāciju piecu miljonu eiro (3,5 miljonu latu) nominālvērtībā. To dzēšanas datums - 2009.gada 15.maijs2.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties