Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:831621
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.11.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 14 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Labi uzņēmumi jau sen ir atzinuši prestiža un reputācijas nozīmi. No lielām organizācijām sagaida arvien augstāku korporatīvās vadības standartu demonstrēšanu un lielāku ziņošanas prakšu pārskatāmību. Tas, ka uzņēmumiem ir jādarbojas tirgus vadītā ekonomikā cieši līdzās sabiedrībai, kura ir daudz informētāka par riskiem, nozīmē, ka daudzi uzņēmumi tagad saprot, cik daudz labuma var iegūt, uzlabojot prestižu, zīmola vērtības, reputāciju un korporatīvās sociālās atbildības saistību izstrādi.
Mūsdienu apstākļos no uzņēmumiem arvien biežāk tiek prasīta aktīva līdzdalība ilgtspējīgas attīstības nodrošināšanai. Uzņēmuma darbībā ieinteresētās puses - klienti, īpašnieki, vadītāji, darbinieki un sabiedrība vēlas redzēt, kas uzņēmumā ir paveikts un kas ir ieplānots ilgtspējīgas attīstības sekmēšanai. Šādā situācijā īpaša nozīme tiek piešķirta uzņēmumā noteiktajām vērtībām.
Videi draudzīga uzvedība nozīmē censties panākt līdzsvaru starp uzņēmējdarbības vides, sociālajiem un ekonomiskajiem aspektiem. Regulāra ieinteresēto pušu informēšana par uzņēmuma darbību vides, sociālajā un ekonomiskajā jomā, ir viens no paņēmieniem, kā apliecināt uzņēmuma veikumu ilgspējīgas attīstības sekmēšanā.
Darba pētijuma objekts ir holdinga tipa uzņēmumu apvienība AS „Liepājas Metalurgs”, kurā tika novērtēts korporatīvās sociālās atbildības līmenis. A/S „Liepājas Metalurgs” nodarbojas ar tērauda un velmējuma ražošanu, metālizstrādājumu produkcijas ražošanu, tirdzniecību un starpniecību, kravu pārvadājumiem un autotransporta pakalpojumiem, medicīniskiem pakalpojumiem, kultūras un sporta pasākumu organizēšanu.
Darba mērķis – Izstrādāt priekšlikumus AS „Liepājas Metalurgs” KSA līmeņa paaugstināšanai.
Lai sasniegtu izvirzīto studiju darba mērķi, bija nepieciešams atrisināt sekojošus uzdevumus:
• Apkopot pieejamo informāciju par AS „Liepājas Metalurgs” nodarbošanos, struktūru, piedāvātiem pakalpojumiem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties