Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:710539
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Anotācija    2
  Satura rādītājs    3
  Ievads    4
  Darba pamatdaļa    5
  Darba pētnieciskā daļa    27
  Secinājumi    29
  Izmantoto informācijas avotu saraksts    30
  Pielikumi (foto)    31 
Darba fragmentsAizvērt

Mans apmaiņas gads Amerikā
Es pat nezinu ar ko lai sāk...
2012. gada 24.augustā es pametu Latviju lai dotos pieredzes apmaiņā uz Amerikas savienotajām valstīm, jau 23 stundas pēc izlidošanas es biju Ņujorkā, JFK lidostā, apjucis un ar toreiz šķietamajām ‘’labajām’’ angļu valodas zināšanām es maldījos apkārt un mēiģināju saprast kur esmu nokļuvis un ko man tālāk darīt. Ņujorkā man bija jāgaida lidmašīnu uz Bufalo, bet problēma bija viena, lidmašīna bija paredzēta tikai pēc 6 stundām un maigi būtu teikt, ka es biju noguris no sēdēšanas un gaidīšanas... Par laimi es lidostā iepazinos ar 5 apmaiņas studentiem, 1 no tiem bija Søren Preisler no Vācijas, 2 meitenes Federica Victoria Romor un Valeria Lagreca no Itālijas, 1 no tiem bija Jernej Frank no Slovēnijas, tad vēl 1 Qiulin Wu no Ķīnas. Kad biju saticis viņus likās, ka viss trakākais jau bija aiz muguras. Kad ielidoju Bufalo mani jau gaidīja AFS brīvprātīgie ar lielu zīmi virs galvas kur bija rakstīts:’’ Latvia (Kristaps)’’.
Kad bijām satikuši brīvprātīgos tālāk devāmies uz mūsu naktsmītnēm. Mūs sadalīja 2 grupās, es nokļuvu teiksim tā ‘’īstā amerikāņu’’ ģimenē, kas atbilda man jau iepriekšējajiem priekšstatiem, liela māja, liela mašīna, pie mājas plīvo karogs, pagalmā skraida ģimenes mīlulis un jauka, saticīga ģimene sagaidīja mūs ar sajūsmu un neviltotu prieku.
Nākamajā rītā es iepazinos ar savu ‘’viesmammu’’. Viņa bija jauka un tiešām pozitīvs cilvēks. Bufalo ir 60 jūdzes no Sherman, tā ir pilsēta kur es dzīvoju 10 mēnešus. Aptuveni pēc stundas kuru pavadījām ceļā bijām atbraukuši uz man jau liekas, ka varu teikt ‘’mūsu’’ vasaras māju ,tur mani sagaidīja visa ģimene, Deivids- tēvs, Derils-brālis un divas māsas Erica un Megana. Mēs kopīgi papusdienojām un iepazinām viens otru.
Nākamās divas nedēļas bija nepārāk interesantas jo pilsētā es praktiski nevienu nepazinu. Bet kad pienāca skola es varētu teikt, ka mans apmaiņas gads patiešām sākās.. Es pat nevaru aprakstīt cik jauki un forši bija šie tikko iepazītie cilvēki. …

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties