Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:537233
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.10.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

IEVADS
Ikdienas dzīvē cilvēks ik mirkli pakļaujas riskam, cilvēks atrodas nemitīgā kustībā, mijiedarbībā ar dabu, citiem cilvēkiem un apkārt esošajiem priekšmetiem. Statistika liecina, ka ik pēc 10 sekundēm kaut kur pasaulē notiek apdrošināšanas gadījums. Tāpēc varbūtība, ka notiks kāda neparedzēta situācija, kaut niecīga, bet tomēr pastāv. Un lai nokļūstot nepatīkamajā situācijā, izvairīties no vairākām problēmām, saņemt kvalificētu cilvēku padomu un savlaicīgi saņemt profesionālā palīdzību un atbalstu, jāpadomā par dažāda veida apdrošināšanas iespējām. Tagad cilvēkam ir iespēja kaut minimāli, bet pasargāt sevi un savus tuviniekus no paredzamā riska. Līdz ar ko cilvēkam ir iespēja apdrošināties. Mūsdienu dzīvē apdrošināšanas iespējas ir pilnveidojušas un ir paredzētas vairākas apdrošināšanas iespējas pret vairākiem riskiem un situācijām.
Apdrošināšana un tūrisms – pēdējā laikā tūrisms kļūst par ļoti izplatītu iedzīvotāju nodarbību, parādās jaunas atpūtas un ceļojumu iespējas. Līdz ar ko cilvēks, iesaistoties šajā darbībā neapzināti pakļaujas riskam. Tāpēc, lai izvairītos no nepatīkamas situācijas un pasargāt sevi ir savlaicīgi jāapdrošinās. Ar jēdzienu tūrisms mēs saprotam atpūtas un sporta veidus, tūrisma laikā cilvēks atrodas ārpus savas ierastās dzīvesvietas, bieži vien izbrauc ārzemēs, tas bieži ir saistīts ar lidojumiem vai izbraucieniem uz kuģa. Tas arī nes sevī vairākus riska veidus, tāpēc ceļojumu apdrošināšana vai tūrisma apdrošināšana iekļauj sevī vairākas apdrošināšanas iespējas pēc dažādu veidu riskiem. Ceļojumu apdrošināšana ar laiku kļūst arvien populārākā, aizvien vairāk cilvēku izvēlas drošu un aizsargātu atpūtu. Ļoti bieži cilvēki brauc komandējumos, strādāt vai mācīties uz ārzemēm, tāpēc lai izvairīties no pārpratumiem un neērtām situācijām, ārzemju ceļotājiem tiek piedāvātas vairākas apdrošināšanas iespējas. Izvēlēties ceļojumu apdrošināšanu cilvēkus mūsdienās arī stimulē bieži dzirdēti faktori par tūristu krāpšanas gadījumiem ārzemēs, par vairākiem nelaimes gadījumiem ,kas var notikt izbrauciena laikā. Ceļojumu apdrošināšana ietver sevī plašu pakalpojumu spektru. Tā sedz ārzemju ceļojuma laikā radušos zaudējumus, zaudējumus, kas saistītas ar medicīniskās palīdzības sniegšanu, palīdzību pret nelaimes gadījumiem, bagāžu bojājumiem lidojuma laikā utt. Pret kādu risku apdrošināties tas jau ir katra personiskā ziņā. Tas būs atkarīgs gan no braukšanas mērķiem, transporta veidiem, paredzamajām aktivitātēm, gan arī ceļojumu ilguma. To visu iekļauj sevī ceļojumu apdrošināšana. Tiek izstrādātas vairākas apdrošināšanas programmas, lai klientiem būtu iespēja izvēlēties sev piemērotāku.
Tagad cilvēku izvēlei ir vairākas apdrošināšanas kompānijas, kuras veic līdzīga veida apdrošināšanu. Tas ļauj cilvēkiem izvelēties tikai sev piemērotāko apdrošināšanas kompāniju un viņu pakalpojumus. Tas atšķiras gan pēc pakalpojumu sniegšanas, gan arī pēc pakalpojumu cenām. Latvijā iedzīvotāju izvēlei tiek piedāvātas vairākas apdrošināšanas kompānijas, kas iekļauj sevī tādi pakalpojumu kā ceļojumu apdrošināšana. Katrai kompānijai ir savi specifiski piedāvājumi, kuros katrs potenciālais klients varētu atrast sev piemērotāku, gan veidā, gan cenas ziņā.
Turpmākajā darba gaitā tiks izskatīti vairāku kompāniju piedāvājumi, tiks sīkāk apskatīti apdrošināšanas iespējas pret vairāku risku veidiem, kā arī tiks apskatītas apdrošināšanas pakalpojumu cenas un Latvijas iedzīvotāju aktivitāte, ceļojumu apdrošināšanas ziņā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties