Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:151704
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.02.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kopš antivīrusu industrijas pirmsākumiem antivīrusu salīdzinājums pēc to spējas identificēt zināmos datorvīrusus un citas kaitīgās programmas kādā konkrētā laika momentā ir bijis viens no vadošajiem antivīrusu aizsardzības produktu un tehnoloģiju vērtēšanas kritērijiem. Neskaitāmos eksperimentos ir pierādīts, ka internetam pieslēgts dators sastopas ar vīrusu uzbrukumiem jau pirmajās minūtēs pēc tā parādīšanās globālajā tīmeklī. Šādos agresīvos apstākļos primāru nozīmi iegūst antivīrusu aizsardzības efektivitāte un lietotāja prasme to pareizi novērtēt. Kaspersky Lab jau daudzus gadus tradicionāli uzrāda ļoti augstus rezultātus šāda veida testos uz lielām kaitīgo programmu kolekcijām.
To, ka Kaspersky Anti-Virus atrašanās 1. vietā nav nejaušība, apliecina arī citu organizāciju veiktie testi. Vēl jo vairāk, starp labākajiem parasti nokļūst arī to kompāniju produkti, kuras pēc licences izmanto Kaspersky Lab antivīrusu kodolu savos produktos. Konkrētajā minētajā testā tādas ir F-Secure (2. vieta), CyberScrub (3. vieta) un eScan (4.vieta). Tikai pietiekoši liela kolekcija no pārbaudītiem kaitīgo programmu paraugiem nodrošina korektu testa rezultātu.
Antivīrusu programmu salīdzināšana.
Laikā, kad kiberdraudi sakarā ar to komercializāciju strauji pilnveidojas, datorsistēmu efektīvai aizsardzībai ir ļoti svarīga drošības programmatūras izvēle. Mēdijos ir daudz dažādu novērtējumu, tomēr pat plaši pazīstamas sertifikācijas organizācijas vairs korekti neatspoguļo produktu īsto vērtību mūsdienu apstākļos, kad datorvīrusu epidēmijām pietiek ar dažām stundām, lai apgūtu mērķa auditoriju.
Antivīrusu galvenais uzdevums ir atrast un likvidēt kaitīgu vai nevēlamu kodu. Svarīgākā antivīrusu efektivitātes mēraukla – cik labi tie izolē apdraudējumu un nepieļauj kaitīgā koda izplatīšanos. Izklausās vienkārši, tomēr patiesībā viss ir daudz sarežģītāk. Mūsdienu apdraudējumi ir tik kompleksi kā nekad agrāk.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties