Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:755296
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Rūdolfs Šteiners(1861-1925)-Valdorfskolu kustības idejiskais tēvs un dibinātājs(1919.gadā). R.Šteiners izstrādāja Valdorfpedagoģiju uz antrofozofijas dogmu pamata,kuras „mērķis ir pētīt cilvēka cilvēcisko būtību”. Šteiners saka,ka šīs pedagoģijas pamatā ir skatījums,ka cilvēks pasaulē nāk vairākkārt,bērns izvēlas vecākus,nav nejaušu tikšanos,cilvēks attīstības gaitā attēlo cilvēces attīstību.Valdorfskolas uzdevums ir pieņemt,ka katrs bērns ir unikāla individualitāte.Svarīgi lai bērns justos kā mājās.Zināšanu apguve saistās ar lielu izpētes rašanos.
Valdorfa skola – tā ir skola,kurā māca mācīties to,ka par cilvēku kļūst visa mūža garumā. [3; 15] Audzināšanas uzdevums ir visas grūtības, blakusparādības ,defektus-palīdzēt uztvert kā iespējamu jaunu spēku atmodas sākumā.
Valdorfa skolā nav direktora,skolotāji var brīvi izvēlēties pamatdomu uz kuras balstīt mācību procesu.Brīvība un atbildība ir galvenie nosacījumi valdorfa skolas darbā, nav tradicionālo mācību plānu un vajadzības regulāri izdarīt ierakstus skolas žurnālos.Šeit skolotāji ar savu klasi kopā ir 8 gadus, līdz ar to skolotājs izpelnās bērna uzticību.Skolotāja autoritāte ir valdorfa pedagoģijas koncepcijas sastāvdaļa…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1140228
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties