Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:151869
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.10.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Es praktiski nevienu sievieti nepazīstu, kurai es būtu ievērojusi šādu žestu. Bet manam tēvam šo žestu esmu ļoti bieži novērojusi situācijās, kas prasa pacietību, gaidīt uz kaut ko, vai vienkārši uzklausot kad kāds konsultants vai pārdevējs ar viņu sarunājas. Šis ir viens no visbiežāk viņa izmantotajiem žestiem šādās situācijās.
Ķermeņa ir jāprot izmantot gan sevis, gan citu labā. Ar to mēs varam pārliecināt gan sevi, gan citus cilvēkus. Esmu ievērojusi, ka atrodoties cilvēku sabiedrībā, kuri no sevis ir dominējoši, augstu stāvoši amatā, es nemēdzu no sevis radīt pretēju iespaidu viņiem, kā citi to mēdz darīt, sakot, es neesmu nekas šo cilvēku priekšā, jo neesmu sasniedzis tādu stāvokli sabiedrībā, es cenšos pielāgoties šiem cilvēkiem, tādejādi arī es sāku izmantot viņu ķermeņa valodu, un šie cilvēki redz mani kā līdzinieku, un viņi atvērtāk ar mani sāk komunicēt. Atrodoties kontaktā ar šādiem cilvēkiem, mēs iemācamies no viņiem, kā uzvesties sabiedrībā, pieklājības normas, viņu domas un uztveri par dzīvi, būtībā viņi prot izmantot veiksmi savā labā, jo ir iemācījušies pasniegt sevi sabiedrībā. Un jo vairāk mēs atrodamies veiksmīgu un ietekmīgu cilvēku sabiedrībā, maināmies mēs paši, mūsu ķermeņa valoda, un mēs sākam izvērtēt lietas, kuras ir pieņemamas mums pašiem, un sākam izmantot tos savā labā, un paši kļūstam veiksmīgāki. Kāds puisis, kas ir uzturējies džentlmeņu sabiedrībā, iemācīsies džentlmeņa ķermeņa valodu un uzvedību, un turpmāk dzīvē viņš arī sevi pratīs pasniegt sabiedrībā, un citi viņu sāks ievērot kā patīkamu, harizmātisku cilvēku. Alans Pīzs grāmatā smalki apraksturo cilvēku komunikācijas starpā, visbiežāk pieļautāko žestu un ķermeņa valodas kļūdas, kurus paši cilvēki saskarsmē ar citiem nemaz neievēro. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1362486
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties