Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:920423
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.11.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 16 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2016. - 2020. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Aktīvā tūrisma teorētiskie aspekti    7
2.  Aktīvā tūrisma piedāvājumi Liepājā    9
2.1.  Piedāvājums Eiropas valstīs    15
2.2.  Tūristu viedoklis par par esošo aktīvā tūrisma piedāvājumu Liepājā    17
3.  Akvaparka izveide Liepājā    23
  Secinājumi    24
  Ieteikumi    25
  Avotu un izmantotās literatūras saraksts    26
  Pielikums    28
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Populārākais aktīvā tūrisma veids , ar kuru nodarbojas vairākums ir respondentu ,ir velotūrisms. Vairāk nekā puse aptaujāto respondentu ir daļēji apmierināti ar aktīvā tūrisma piedāvājumu Liepāja.
Tam, ka aktīvā tūrisma piedāvājums Liepājā ir nepietiekošs salīdzinājumā ar citām Latvijas pilsētām un ārzemēm daļēji piekrīt 44%. Šādas atbildes sniegšana norāda uz to, ka cilvēki vai nu šaubās , vai tiem ir grūti salīdzināt piedāvājumus un trūkst informācijas.
Cilvēki vēlas Liepājā redzēt jaunu aktīvā tūrisma piedāvājumus. Uzņēmējiem Liepājā vēl ir ko darīt , jo spriežot pēc ieteikumiem, idejas ko piedāvāt Liepājā ir diezgan daudz.

Secinājumi
1. Darbā izvirzītā hipotēze pagaidām nav apstiprinājusies, jo jaunais aktīvā tūrisma piedāvājums nav vēl īstenots reālajā dzīvē , tāpēc nevar droši apgalvot , ka tūristu skaits pilsētā ir palielinājies.
2. Izvirzītais mērķis ir sasniegts ,jo ir iegūta informācija un veikta analīze par aktīvās atpūtas piedāvājums Liepājā .
3. Aizvien populārāks pilsētā kļūst velotūrisms , par ko liecina velosipēdu nomas uzņēmumi, ar velotūrismu saistīti pasākumi , kā arī infrastruktūras sakārtošana velosipēdistiem, piemēram, jaunas velonovietnes, un sabiedrības ieinteresētība nodarboties ar velotūrismu.
4. Aktīvās atpūtas piedāvājums Liepājā ir vērsts galvenokārt uz cilvēkiem, kuriem ir interese par aktivitātēm uz ūdens , izbraucieniem ar velosipēdu vai pastaigām.
5. Daļa aktīvās atpūtas piedāvājumu Liepāja ir diezgan specifiski , jo nodarboties ar vindsērfingu, kaitbordu ,laivošanu nevar kurš katrs , tas prasa zināmu pieredzi un prasmes , kā arī laiku prasmju apguvei un naudu inventāra iegādei vai nomai.
6. Aptaujas rezultāti liecina par to, ka cilvēki nav pilnībā apmierināti ar aktīvā tūrisma piedāvājumu Liepājā un piekrīt tam ,ka Liepājā būtu nepieciešams izveidot akvaparku.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties