Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:954955
 
Vērtējums:
Publicēts: 31.05.2002.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Vispārējā informācija    3
2.  Uzņēmuma produktu raksturojums un to konkurētspējas novērtējums    4
2.1.  Produkts, tā klasifikācija un vadīšana    4
2.2.  Produkta pozīcija un pircēju uzvedība    7
2.3.  Produkta dzīves cikls    10
  Secinājumi    23
  Izmantotā literatūra    25
Darba fragmentsAizvērt

Akciju komercbanka “Baltijas Tranzītu banka” uzsāka savu darbību 1992. gadā. Savu nosaukumu banka ieguva pateicoties tam, ka bankas darbības pirmajos gados stratēģiskais virziens tika noteikts eksporta, importa un preču tranzīta plūsmu apkalpošanai. “Baltijas Tranzītu banka” savā pastāvēšanas laikā ir piedāvājusi arvien jaunus pakalpojumus korporatīvajiem klientiem un privātpersonām, gan Latvijas rezidentiem, gan nerezidentiem.
Lai padarītu bankas pakalpojums Latvijas iedzīvotājiem pieejamākus, “Baltijas Tranzītu banka” jau pirmajos divos darbības gados izveidoja plašu filiāļu un norēķinu grupu tīklu, aptverot visu republikas teritoriju. “Baltijas Tranzītu banka” ir nodibināta cieša sadarbība ar aizrobežu korespondējošām bankām, kas ļauj veikt norēķinus uz ārvalstīm ātri un kvalitatīvi, un nodrošina bankas dokumentāro instrumentu darbību jebkurā pasaules reģionā.
Pašlaik “Baltijas Tranzītu banka” ieņem vienu no vadošajām vietām banku pakalpojumu tirgū Latvijā. Tā ir universāla komercbanka, kas piedāvā plašu pakalpojumu klāstu filiāles visā Latvijas teritorijā, kā arī izmantojot elektroniskas pieejas kanālus (Interneta banku, sistēmu “Klients – Banka”, Telefonbanku u.c.), orientējoties gan uz korporatīvajiem klientiem, gan uz privātpersonām. Stabili attīstoties, tā nodrošina finansiālo pakalpojumu kvalitātes atbilstību arvien pieaugošajām klientu prasībām.
Savā darbībā “Baltijas Tranzītu banka” vadās no vispāratzītiem banku darbības principiem. Banka šodien īpaši strādā pakalpojumu kvalitātes un apkalpošanas līmeņa paaugstināšanā.
Tiek pilnveidota bankas organizatoriskā struktūra. Par vienu no svarīgākajiem uzdevumiem tiek izvirzīta bankas personāla augsta profesionālā līmeņa uzturēšana. Tiek uzlabota personāla motivēšana, veikta filiāļu tīkla optimizācija.
Ir apstiprināts bankas attīstības stratēģijas plāns, kas nosaka tās mērķus tuvākam un tālākam laika periodam un to sasniegšanas ceļus.
“Baltijas Tranzītu banka” aktīvi piedalās Latvijas ekonomiskajā dzīvē. Tā apkalpo privātpersonu un juridisko personu kontus – norēķinu karšu, pašvaldību un valsts uzņēmumu, privāto uzņēmējsabiedrību, tai skaitā, zemnieku sabiedrību noguldījumu kontus visos Latvijas reģionos.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties