Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:523722
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.12.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Aizdevuma līgums    3
  Aizdevuma līguma komentāri    4
  Izmantotā literatūra    7
Darba fragmentsAizvērt

Aizņēmums mūsdienās ir visbiežāk sastopamais finansiālā stāvokļa uzlabošanas risinājums, kas tiek piedāvāts, kā juridiskām tā arī fiziskā personām, piemēram, kustama un nekustama īpašuma iegādei, uzņēmējdarbības uzsākšanai vai paplašināšanai, remontu darbu veikšanai, dažādu pasākumu rīkošanai, kā arī citiem mērķiem. Pašlaik aizdevums tiek piedāvāt faktiski visās kredītiestādēs, uz noteikumiem, kas pieļauj samērā plašas aizņēmuma iegūšanas iespējas. Aizdevumi ir plaši izplatīti arī starp uzņēmumiem, attiecīgu iekārtu, materiālu, akciju, kapitāla daļu iegādei arī ražošanas materiālu izejvielu piegādei.
Liela nozīme aizņēmuma izsniegšanas gadījumā ir juridiski pareizi noformētiem dokumentiem, tai skaitā attiecīgi sastādītam aizdevuma līgumam, kurā ļoti precīzi ir atrunātas līdzēju tiesības, pienākumi un atbildība, līguma noteikumu neievērošanas gadījumā, aizdevuma izsniegšanas apliecinošiem dokumentiem, bet aizdevuma summas atmaksas brīdī, dokumentam, kas apliecina attiecīgās naudas summas samaksu, kā arī citiem dokumentiem.
Turpmāk es piedāvāju apskatīt aizdevuma līgumu, kas manā praksē bija radījis ievērojamas problēmas. Zināmu iemeslu dēļ, es uzskatu par korektu neizpaust patieso uzņēmuma nosaukumu un aizņēmuma ņēmēja vārdu. Aizvietojot līdzēju patiesos datus, uzņēmums turpmāk tekstā tiks saukts ,,Sabiedrība’’, bet aizņēmuma ņēmējs ,,Aizņēmuma ņēmējs’’.

AIZDEVUMA LĪGUMS

Rīgā, 2001.gada 24.jūlijā

Sabiedrība, reģistrācijas Nr.400083495, juridiskā adrese – Elizabetes iela 23, Rīga, LV-1010, kuras vārdā, pamatojoties uz Sabiedrības pilnsapulces 23.07.2004. ļimumu darbojas dalībnieku pilnvarotā persona Einārs Grinbergs, no vienas puses, turpmāk tekstā ,,Aizdevējs’’ .…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1214841
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties