Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:342589
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.04.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Darba analīzes objekts ir Ogres novada konsolidētais budžets 2004. gadam. Saskaņā ar LR likumu “Par pašvaldību budžetiem”, Ogres novada konsolidētā budžeta sastāvā 2004. gadā ir pamatbudžets un speciālais budžets.
Pamatbudžeta un speciālā budžeta ieņēmumu un izdevumu tabulas, kas izmantotas šajā darbā sastādītas, izmantojot tikai un vienīgi informāciju, kas sniegta “Noteikumos par Ogres novada budžetu 2004. gadam”, kas apstiprināti 2004. gada 29. janvārī un izdoti saskaņā ar LR likuma “Par pašvaldībām” un likumu “Par pašvaldību budžetiem”.
Mērķis – iepazīties ar Ogres novada konsolidētā budžeta ieņēmumu un izdevumu struktūru, analizēt pamatbudžeta un speciālā budžeta ieņēmumus un to izlietojumu.
Darbam izmantoju “Noteikumu par Ogres novada budžetu 2004. gadam” publiski pieejamo versiju Ogres rajona pašvaldību vortālā internetā. Tāpat izmantoti statistikas dati no LR Centrālās statistikas pārvaldes izdevuma “Latvijas 2000. gada tautas skaitīšanas rzultāti.”
“2002. gada 21. martā LR Saeima apstiprināja reģionālās attīstības likumu, kura mērķis ir veicināt novadu iedzīvotāju labklājības līmeņa pieaugumu un ilgtspējīgu lauku un pilsētu teritoriju attīstību, sekmēt novadu ekonomisko izaugsmi, sociālo stabilitāti un uzlabot vides kvalitāti.”[1] Šī likuma ietvaros, 2002.gada nogalē ar Ogres pilsētas domes lēmumu un Ogresgala padomes lēmumu tika izveidots Ogres novads - Ogres pilsētas un Ogresgala kopplatība ir 11 159 ha [1], kopējais iedzīvotāju skaits – 29 085, tai skaitā iedzīvotāji līdz darbaspējas vecumam 4 881, darbaspējas vecumā - 18 078, virs darbspējas vecuma - 6 126. [3]…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1111800
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties