Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:271480
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pēc autoru subjektīvās SVID analīzes, vācot pieejamo informāciju drukātajos un interneta resursos, rezultātā zobu pastu ražošanas nozarē dominē Draudu un Vājo pušu kvadrants.
Pats par sevi ikdienā lietojamais zobu tīrīšanas līdzeklis nebūt nav neaizstājams. Tikai cilvēki par to tā īsti nav aizdomājušies, jo zobu pastu ražotāji ir atbrīvojuši viņus no liekas domāšanas par to, kas un cik daudz būtu tas labākais viņu zobiem. Dienā pa TV kanāliem un radio cilvēki dzird neskaitāmi daudz reklāmas, par to kura zobu pasta būtu tieši tā vis labākā un piemērotākā konkrētā cilvēka mutes dobuma un zobu veselībai, nemaz nepieminot to, kas tiek izmantots šo pastu sastāvos, lai panāktu vēlamo rezultātu. Tā nu cilvēki akli tam notic un jau nākamreiz, kad beigusies iepriekšējā zobu pastas tūbiņa, akli steidzas uz tuvāko veikalu vai aptieku lai iegādātos šo burvīgo brīnumlīdzekli, kas padarīs zobus veselus un skaistus. Tomēr mūsdienās ar vien vairāk tiek pacelts „gaismā” jautājums par šo ķīmisko zobu pastu ietekmi uz vidi un veselību, rezultātā atklājas klaji šokējoši fakti.
D1V1,2,4 – Lielākā daļa no veikalos piedāvāto zobu pastu klāsta ir pat ļoti kaitīgas cilvēka ķermenim un pašiem zobiem. To sastāvos ir pat tādas vielas, kas veicina vēža rašanos. Cilvēki ar vien vairāk uzzinot par šo sastāvu slikto ietekmi uz viņu veselību arī vairāk pievēršas problēmas risinājumu meklēšanai, tādēļ pastāv liela iespējamība, ka pēc kāda laika mutes higiēnas jomā notiks revolucionāras pārmaiņas, jau tagad japāņu izgudrotāji ir izgudrojuši ekoloģisku zobu tīrīšanas risinājumu - jonizējošo zobu suku Soladey-2. Tai nav vajadzīga elektrība, baterijas, un pat ne zobu pasta – tikai gaisma, piliens ūdens un jaunā birstīte.Kad uz tās rokturī iestrādāto titāna stienīti iedarbojas ūdens un gaisma, suka sāk izdalīt negatīvi lādētus jonus. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties