Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi


Skatītie darbi

Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!



interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Water Pollution
Faila izmērs:
1165 KB


Publicēts: 16.06.2011.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Facts about water
About 70% of the earth is covered in water
80% of the earth's water is surface water. The other 20% is either ground water or atmospheric water vapour.
Over 90% of the world's supply of fresh water is located in Antarctica
Humans daily use about 190 litres of water
Over 73 different kinds of pesticides have been found in the groundwater that we eventually use to drink
Greece has the cleanest coastal waters, but Lithuania and Estonia have the dirtiest coastal waters.

884 million people lack access to safe water supplies; approximately one in eight people
Water is the only substance that is found naturally on earth in three forms: liquid, gas, solid.
Less than 1% of the water supply on earth can be used as drinking water.

What are the major water pollutants?
There are several classes of water pollutants. The first are disease-causing agents. These are bacteria, viruses and parasitic worms
A second category of water pollutants is oxygen-demanding wastes;
A third class of water pollutants is water-soluble inorganic pollutants, such as acids, salts and toxic metals
Another class of water pollutants are nutrients;
Water can also be polluted by a number of organic compounds such as oil, plastics and pesticides.…

Šo materiālu pirkt komplektā ar citiem materiāliem ir izdevīgāk!Izdevīgi!3
Materiālu komplekts Nr. 1243711
Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Water Pollution”.

Saite uz darbu:


E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!

Aizmirsi paroli?


Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties