Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:774985
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Dati par viesnīcu    3
  Uzņēmuma apraksts    4
  Produkts    5
  Tirgus situācija un klienti    8
  Konkurence    9
  Virzība tirgū un mārketings    10
  Uzņēmuma menedžments    11
  Secinājumi    12
  Izmantotā literatūra    13
Darba fragmentsAizvērt

"Piejūras kempings" atrodas Ventspils pilsētas zaļajā zonā, nepilnu 3 km attālumā no pilsētas centra, 200 m attālumā no Baltijas jūras un blakus Zilā karoga pludmalei. Šobrīd kempinga teritorija aizņem nepilnus 8,1 ha. Kempinga teritorija robežojas ar Piejūras brīvdabas muzeju, kas ir vienīgais tieši zvejniecībai veltītais brīvdabas muzejs Latvijā ar zvejnieku sētām, klētīm un vējdzirnavām no Užavas pagasta (tās ir redzamas arī no kempinga teritorijas) un citiem eksponātiem. Kempinga teritorija robežojas arī ar Piejūras parku, kas ir lieliska atpūtas, piknika kā arī pastaigas vieta, jo tajā ierīkota Enkuru taka, kas ir interesants apskates objekts ikvienam. Pie ieejas parkā atrodas vislielākais enkurs, kā smagums ir 23 t un augstums 6 m. Jūrmalas parkā ir ierīkoti arī krāšņi apstādījumi, bērnu rotaļu pils un jaukas atpūtas un piknika vietas. Pa Jūrmalas parku kursē arī Piejūras brīvdabas muzeja „Mazbānītis”.
Netālu no kempinga teritorijas atrodas Bērnu pilsētiņa – ļoti laba un atbilstoša vieta, kur aizvest savus bērnus – viņiem interesanta un aktīva izklaides vieta. Pavisam netālu atrodas arī Ventspils akvaparks, kas arī ir viena no iecienītākajām atpūtas vietām gan vietējiem iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem.
Uz Ventspili var nokļūt dažādi – ar mašīnu, prāmi, lidmašīnu vai sabiedrisko autobusu. Nokļūšana līdz kempingam nav sarežģīta – iespējams aizbraukt ar mašīnu vai ar kādu no sabiedriskajiem transportiem, kursē 23. mikroautobuss (cena 0,50 santīmi). Ar šo pašu sabiedrisko transportu var nokļūt arī līdz pilsētas centram (līdz pieturai:100 m). Par cik Ventspils nav pārāk liela un sarežģīta, tad pārsvarā visi apskates objekti un apmeklējuma vietas atrodas pavisam netālu cits no cita un no kempinga, attālumus starp tiem var mērot arī ar kājām. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties