Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,66 (19%)
Cena ar atlaidi*:
2,83
Pirkt
Identifikators:460168
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Faktori, kas ietekmē vēža slimības
Gaļas lietošana;
Augu valsts produkti;
Optimāls ķermeņa svars;
Uztura bagātinātāji.
Augļi un dārzeņi
Piemīt atindējošas īpašības;
Novērš patoloģiskas norises organismā;
Satur vitamīnus un minerālvielas;
Stiprina cilvēka imūno sistēmu un veselību kopumā;
Uzņem vērtīgās fitovielas.
Gaļas lietošana
Ir jāierobežo
dzīvnieku tauku
sarkanās gaļas
patēriņš.
Optimāls ķermeņa svars
Jābūt fiziski aktīviem;
Liekais svars ir viens no galvenajiem vēža un citu slimību riska faktoriem;
Visbīstamākā ir tauku uzkrāšanās ap vidukli.
Uztura bagātinātāji
Noteiktu vielu uzņemšana lielās devās paaugstina dažāda veida vēža risku;
Izjauc uzturvielu līdzsvaru organismā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Uzturs un vēzis”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/460168

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties