Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:921114
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.04.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Malaizija - viena no dienvidaustrumāzijas ekonomiski attīstītākajām valstīm ir kļuvusi par tūristu Meku pēdējos gados. Petronas torņi, senākie lietusmeži pasaulē, Batu alas, Langkavi sala, Andamana jūra, bagātā malajiešu folklora... Bet varbūt cilvēku smaids un sirsnība ir galvenās vērtības, kuras aicina aizvien vairāk tūristus uz šo zemi.
Indonēzija ir lielākais arhipelāgs pasaulē. Tas ir viens no pasaulē vulkāniskākajiem un seismiski aktīvākajiem reģioniem.
Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā ir daudz apskates vērtu vietu. “Monas” – valsts piemineklis. Pieminekļa pamatā atrodas vēstures muzejs un halle meditācijai. Pēc pieprasījuma tūristi var arī uzbraukt ar liftu līdz pieminekļa pašai augšai un ieraudzīt pilsētu no putna lidojuma.

Vjetnama un Kambodža
Ja esi nokļuvis līdz Vjetnamai, neapmeklēt Kambodžā Ankoras templi būtu grēks. Nelielā, taču dzīvi kūsājošā Kambodžas pilsētiņa Siemreapa ir vārti uz Kambodžas leģendārāko tūrisma objektu, vienu no septiņiem pasaules brīnumiem - 12. gadsimta tempļu pilsētu Ankoru. Khmeru civilizācijas piecu zelta gadsimtu citadeli.
Laosa
baltā saulessarga un miljona ziloņu valsts, šādi ir tulkojams Laosas senais nosaukums Lan Sang. Bezgalīgs, teju taustāms miers, kuram nav analoga. Iespējams, tie ir 32 tempļi un 1000 mūki, tikpat iespējams – siltais tropu klimats ir tieši tas, kas pievilina tūristus.
Singapūra
Singapūra ir nomainījusi tās skarbos opija midzeņus un nelielos pērļu ieguves buriniekus pret betona un stikla torņiem, un tās gaisīgo rikšu tēlu pret augsto tehnoloģiju burvību. Pirmajā acumirklī, Singapūra šķiet pārsteidzoši moderna un neizdibināma pilsēta, taču tā neapšaubāmi ir aziātu pilsēta ar ķīniešu, malaiziešu un indiešu tradīcijām. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties