Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:779071
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.10.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Dabu, cilvēku dzīvību un veselību apdraud tieši cilvēku izraisītās nelaimes – avārijas rūpniecības uzņēmumos, satiksmes negadījumi, ugunsgrēki un kari.
Īpaši lielu postu rada avārijas ķīmiskajos uzņēmumos un atomelektrostacijās, kad plašas teritorijas tiek piesārņotas ar ķīmiskajiem savienojumiem un radioaktīvajām vielām!

Cilvēki mācās tikai no savām kļūdām ...

Todien bija sestdiena. Jauka, silta un pavasara saules pielieta diena. Ne todien, ne nākamajā dienā, bet tikai otrajā vakarā Maskavas televīzijas ziņās it kā starp citu izskanēja, ka kaut kur Ukrainā, kaut kādā atomstacijā izplūdusi radiācija, bet tik nenozīmīgi, ka tas nav nekas bīstams pat stacijas apkārtnei. Un kā apliecinājumu rādīja bērnus, kuri rotaļājās smiltiņās uz atomstacijas fona! Černobiļas AES (atomelektrostacijas) avārija 1986. gada 26.aprīlī bija pasaules mēroga kodolkatastrofa, kas prasīja lielus cilvēku upurus un nākotnē vēl nesīs nelaimes ne tikai tiem, kas dzīvoja Černobiļas AES tuvumā, bet arī tiem, kas strādāja glābšanas darbos, glābjot cilvēci no radiācijas briesmām. Glābjot nākotni! Jo neviens nezina, cik vēl ilgi šiem cilvēkiem atlika dzīvot. Mums jābūt viņiem pateicīgiem, ka izglāba mūs no katastrofas, kas varēja būt krietni lielāka. Taču draudi vēl aizvien paliek ...

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties