Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:919244
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.08.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Respondentu ieteikumi, kā mazināt stresa veicinošus faktorus darba vietā.
Lielāka daļa respondentu, 37 % minēja pavadīt vairāk laika ar optimistiskiem cilvēkiem, jo optimisti palīdz pacelties līdz viņu līmenim. 33 % respondentu, minēja, ka vajadzētu ievest supervīziju. Savukārt 30 % respondentu minēja, ka nevajadzētu netērēt velti savu enerģiju, par kurām nav vērts uztraukties un ir lietas, kurus nevar mainīt. Tie ir Sociālie aprūpētāji un citi Sociālo darbinieku ieteikumi, kā mazināt stresa veicinošus faktorus darba vietā.

Secinājumi:
Balstoties uz manā pētījuma rezultātiem varu secināt, kā sociāla darba speciālisti, galvenokārt sociālie aprūpētāji izjūt stresu savā darbā, jo viņu darbs saistīts ar lielo atbildību.
Sakara ar to lielākai respondentu daļai ir paaugstināta prasība pret sevi arī viņu ietekme kāds no izdegšanas sindroma faktoriem.
Pēc respondentu profesionālās piederības, tas ir 33 % procentus minēja, pārāk liela atbildība, 17 % respondenti nosauca nedrošība par palikšanu darba, 17 % respondenti minēja ātro darbu tempu. 13 % procentus respondenti minēja zemu atalgojumu, 10 % procentus respondenti minēja sociālo slodzi. 10 % procentus respondenti minēja klienta nevēlēšanās sadarboties. Šie stresa veicinošie faktori, kurus sociālie darba speciālisti piederošie Sociālie aprūpētāji un citi tajā vidū darbinieki : Sociālā dienesta darbinieki un Sociālie rehabilitētāji viss vairāk tika pieminējuši, kas viņus ietekmē viņa darbā vietā.

Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1387090
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties