Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:855364
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mobilie telefoni
Mobilie telefoni ir mūsdienu neatņemama sastāvdaļa. Pirms vairākiem gadiem mobilie telefoni bija kā ekskluzīvs priekšmets, taču tagad bez mobilā telefona nav iedomājams neviens, jo tie kalpo ne tikai kā komunikācijas līdzeklis biznesā, bet ar palīdzību komunicē gan bērnudārznieki, gan pensionāri.

Ja iesākumā mobilie telefoni varēja veikt tikai zvanīšanas funkciju, tad laikam ejot un attīstot mobilos telefonu, tajos tika iestrādātas daudz un dažādas funkcijas. Kā jau katrs cilvēks, kurš lietojis mobilo telefonu, zina, tad mūsdienās ar mobilo telefonu var ne tikai zvanīt, bet gan sūtīt īsziņas, izmantot internetu, pārbaudīt e-pastu, filmēt, fotografēt, klausīties radio un mūziku, strādāt ar dokumentiem, skatīties televīziju, izmantot GPS, veikt savienojumus gan ar datoriem, gan citiem telefoniem, izmantojot bluetooth un infrasarkanos starus. 

Saistībā ar mobilo telefonu uzlādi ir jāizceļ 2009.gada 23.oktobris, kad Starptautiskā elektrosakaru savienība apstiprināja vienoto lādējamo ierīču standartu. Tas nozīmē, ka visiem telefoniem derēs vienāds mobilā telefona lādētājs ar Micro-USB interfeisu. Konkrēts datums, kad tiks ieviests šis standarts nav zināms, taču eksperti pieļauj, ka Eiropas valstīs šis standarts tiks ieviests jau 2010.gadā, savukārt pārējās valstīs – 2012.gadā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties