Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:168241
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.05.2022.
Valoda: Vācu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Schloss Mirabell
Das Schloss Mirabell in der Salzburger Rechten Altstadt in Österreich gehört aufgrund seiner Gärten zu den bekanntesten Touristenzielen der Stadt. Die Gartenbaudenkmalen steht unter Denkmalschutz und gehört zum UNESCO-Welterbe.
Die Innenräume werden weitgehend von der Salzburger Stadtverwaltung genutzt; der Prunksaal (Marmorsaal) dient als Konzert- und Trauungssaal und wird als letzterer sehr häufig auch von internationalen Gästen in Anspruch genommen. Der Schlossgarten Mirabella ist einer der schönsten Gärten der Welt.

Festung Hohensalzburg
Die Festung Hohensalzburg ist das Wahrzeichen der Stadt Salzburg. Sie liegt auf einem Berg oberhalb der Stadt, dem Festungsberg, der sich nach Norfwesten in den Mönchsberg fortsetzt.
Die Festung Hohensalzburg ist mit über 7.000 m² bebauter Fläche eine der größten Burganlagen Europas, die ins 11. Jahrhundert zurückreicht. Als eine der größten vollständig erhaltenen Burgen Mitteleuropas hat sie jährlich über eine Million Besucher und ist damit die am häufigsten besuchte Sehenswürdigkeit Österreichs außerhalb Wiens.

Mirabellas pils
Mirabellas pils ir viens no slavenākajiem tūristu galamērķiem Austrijā savu krāšņo dārzu dēļ. Mirabellas pils dārzi ir vieni no skaistākajiem dārziem pasaulē. Viss komplekss ar saimniecības ēkām un dārzkopības pieminekļiem ir iekļauts UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā.
Iekšējās telpas lielā mērā izmanto Zalcburgas pilsētas administrācija; Valsts zāle (marmora zāle) kalpo kā koncertu un kāzu zāle, to ļoti bieži izmanto starptautiskie viesi.

Hohenzalcburgas cietoksnis
Hohenzalcburgas cietoksnis ir Zalcburgas pilsētas orientieris. Tas sākas kalnā virs pilsētas Festungsberg, un turpinās uz ziemeļrietumiem līdz Minhenbergai.
Hohenzalcburgas cietoksnis ir viena no lielākajām pilīm Eiropā ar vairāk nekā 7000 m² apbūvētu teritoriju, kas celta 11. gadsimtā. Tā ir viena no lielākajām pilnībā saglabātajām pilīm Centrāleiropā, to ik gadu apmeklē vairāk nekā miljons apmeklētāju, kas padara to par visbiežāk apmeklēto apskates objektu Austrijā ārpus Vīnes.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1392049
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties