Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:213592
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vai suns ir šķirnes, vai bezšķirnes ir ļoti liela atšķirība, tiem ir dažāda uzvedība un dažādas pazīmes. To mēs kārtīgi izpētījām aptaujājot cilvēkus, kuri ir saimnieki šādiem suņiem. Saņemot atbildes uz mūsu aptaujā uzdotajiem jautājumiem, noskaidrojām, ka suņiem ir visdažādākās uzvedības pazīmes, šķirnes suņiem ir daudz citādāka uzvedība, kā bezšķirnes suņiem. Mēs uzzinājām, ka bezšķirnes suņus ir vieglāk apmācīt, tie lēnāk pierod pie cilvēkiem, taču ir ļoti bailīgi, tie ir kārtīgi, un tiem garšo visdažādākie našķi. Savukārt, šķirnes suņiem reizēm patīk izārdīt, vai saplosīt mantas, viņi bieži diedelē ēdienu no saimnieka, viņi ir daudz agresīvāki pret kaķiem, un tie daudz ātrāk pierod pie cilvēkiem.
Lai suņi būtu paklausīgi un lai tiem iemācītu dažādas lietas, tos ir nepieciešams apmācīt. Lai noskaidrotu kur suņus var apmācīt pameklējām nedaudz informācijas. Ja suņi nav pietiekami apmācīti, tos var vest uz suņu skolām vai suņu apmācības kursiem. Lai apmeklētu suņu skolu, tad optimālākais vecums sunim ir 4- 6 mēneši. Kucēnam jau ienākot pirmajā dienā jaunajās mājās ir jāsāk klausīt jaunajiem saimniekiem. Tas nenozīmē, ka pirmā iepazīšanās diena ir jau kā paraugstunda mācībās, bet tomēr kucēnam ir jāsāk saprast ko drīkst un ko nedrīkst. Tātad, kucēnam ir jāzina, kur ir viņa vieta - guļvieta. Kā sauc viņu saimnieks - suņa vārds. Ka ejot āra jāiet blakus pavadā mierīgi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1240543
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties