Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:979173
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.05.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Olbaltumvielas lopbarībā un to nozīme
Olbaltumvielas lopbarībā izmanto, lai
ar hormoniem barotu dzīvniekus,
tos ātrāk izaudzētu un tiem būtu lielāka muskuļu masa.
samazinātu dzīvnieku saslimšanas risku,
tie būtu veselīgāki un spēcīgāki.

Olbaltumvielas lopbarībā un to nozīme
Lopbarības olbaltumvielu izejvielas:
lopbarības raugs (40-50% olbaltumvielas),
klijas(14-16,5%),
saulespuķu un rapša spraukumi (32-38%)

Olbaltumvielu saturs dažādos produktos
Produktus, kas satur visas neaizvietojamās aminoskābes, uzskata par pilnvērtīgiem olbaltumvielu produktiem.
Dienā nepieciešams 1 grams olbaltumvielu uz kilogramu ķermeņa masas.
Vērtīgākie olbaltumvielas saturošie produkti ir liesa gaļa, zivis, olas,
siers, vājpiens un vājpiena produkti, arī rieksti.
Augu olbaltumvielas atšķirībā no dzīvnieku olbaltumvielām ir mazāk vērtīgas


Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1378889
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties