Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,51 (17%)
Cena ar atlaidi*:
2,48
Pirkt
Identifikators:177263
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.09.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Veidošanās
Olbaltumvielu uzņemšana ar dabas produktiem
Gremošanas traktā fermentu ietekmē notiek to noārdīšanās līdz aminoskābēm (katabolisms)
Aminoskābju uzsūkšanās asinīs
Jaunu olbaltumvielu un citu struktūru sintēze, enerģijas ieguve
Svarīgi ir ne tikai, kādas aminoskābes piedalās olbaltumvielu veidošanā, bet arī kādā secībā tās saistās

20 aminoskābes spēj veidot 2,4∙1018 dažādu kombināciju
Jaunu olbaltumvielu sintēze īpaši svarīga augošam organismam
Pieaugušam organismam – izmantoto olbaltumvielu aizvietošanā

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,91 €
Materiālu komplekts Nr. 1316976
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Olbaltumvielas”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/177263

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties