Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:116836
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads   
  Audzēju rašanos veicinošas vielas uzturā   
  Audzēju rašanos kavejošas vielas uzturā   
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi.
Audzēju risku palielina konservētu, sālītu produktu, sāls, ļoti karstu dzērienu un ēdienu lietošana uzturā, fast food (jo tas satr vairākkārt pārkarsētus taukus).
Savukārt,  samazināt risku var augļu un dārzeņu lietošana ikdienas uzturā, kā arī fiziskās aktivitātes.

Ar pareizu uzturu var arī kavēt esošu audzēju attīstību un pat atbrīvoties no tiem.
Tātad: “Pretvēža šķīvī” varam likt:
Garšvielas – kurkuma un ingvers.
Dārzeņi - ķiploki, puravs, sarkanie pipari, zilie sīpoli, kāposti, ziedkāposti, brokoļi, krāsainie kāposti. Der arī bietes, rāceņi, selerijas, spināti, baklažāni, kabači, mārrutki, burkāni, gurķi, redīsi, kressalāti, rutki, zirņi un pupas, tomāti.
Eļļas -  olīveļļa, linsēklu ēļļa.
Tējas– zaļā tēja (bloķē vēža šūnas).
Ogas -  dzērvenes, mellenes, zilenes, kazenes
Augļi – plūmes, persiki, nektarīni

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties