Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:771192
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.06.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

KAS IR NLO? Neidentificēts lidojošs objekts jeb NLO ir debesīs novērots lidojošs vai uz vietas stāvošs objekts vai parādība, kuras izcelsme nav zināma. Bieži tā sauc objektus, par kuriem tiek pieņemts, ka tie ir nākuši no citām planētām vai galaktikām.
KAS PĒTA NLO? Citplanētiešus un to izpausmes mūsu telpā pēta UFOLOGI. Nosaukums veidojies no "neidentificēta lidojoša objekta" (angļu valodā- Unidentified Flying Object) saīsināšanas līdz trim burtiem.
Pētot senos vēstījumus, ufologi nonākuši pie secinājuma, ka cilvēkiem bijuši kontakti ar NLO jau aizvēsturiskos laikos, taču tieši kopš Otrā pasaules kara beigām NLO Zemes tuvumā sāka parādīties krietni vien biežāk.
Ufologi to skaidro ar atombumbu sprādzieniem, kodolizmēģinājumiem, kā arī kodolu un atomenerģētikas izmantošanas apgūšanu. Lieta tāda, ka kodolsprādzienos un reaktoru avārijās tiek atbrīvots grandiozs daudzums dažādu veidu enerģijas, no kurām lielāko vairumu mūsu zinātne nepazīst. Bet tās zina un reģistrē citas civilizācijas. Mūsu kodolenerģētikas attīstība citām civilizācijām kalpoja kā trauksmes signāls un pamudināja tās pastiprināt novērošanu. Kodolsprādzienu procesa notiek atomu iznīcināšana, to daļas iekļūst citās pasaulēs un izjauc tur dabisko procesu norisi. Tāpēc šo pasauļu iemītnieki neatlaidīgi seko līdzi mūsu darbībai, bet, ja izveidojas kritiskas situācijas, - iejaucas tajās.
SLEPENIE FAILI NĀK GAISMĀ ! 2007. gadā Francija bija pirmā valsts pasaulē, kas sabiedrībai nodeva līdz šim rūpīgi glabātos dokumentus par valsts teritorijā novērotajām un pētītajām NLO parādībām. Pēc Francijas arī daudzas citas Eiropas valstis to darīja, tādējādi aktualizējot jautājumu par ārpus Zemes civilizāciju iespējamu pastāvēšanu un viņu interesi par mūsu planētu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1354580
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties