Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:879320
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.04.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Izmantojot dziesmas vai dziesmu ritmus bērniem vieglāk ir mācīties un uztvert valodu. Skolēni izmanto un papildina vārdu krājumus un papildus iemācās arī sarežģītus izteicienus, kurus tie apgūst no dziesmu konteksta.
Kustību rotaļām ir nozīme valodas apguvē, tās veicina bērna intelektuālo spēju attīstību, dzirdes uzmanību, balss attīstību.
Praktiskajā pētījumā izmantoju kritērijus, kurus izstrādāju balstoties uz sava studiju darba teorētiskās daļas, kur noskaidroju, ka caur mūzikas darbībām iespējams veicināt tieši vārdu krājuma papildināšanu, izrunas kvalitātes uzlabošanu, gramatikas likumu iegaumēšanu un pareizu izmantošanu, komunikāciju un motivāciju, un tos pētīju konkrēto uzdevumu veikšanas laikā.

Pēc praktiskā pētījuma veikšanas noskaidroju, ka klasē no divpadsmit skolēniem diviem skolēniem ir augsts angļu valodas apguves līmenis, septiņiem vidējais angļu valodas apguves līmenis un trīs skolēniem ir zems angļu valodas apguves līmenis. Mani ieteikumi būtu tādi, ka būtu jāpievērš uzmanība tieši bērna angļu valodas vārdu krājuma papildināšanai, izmantojot tieši muzikālās darbības un uzdevumus.
Pēc intervijas ar skolotāju secinu, ka mācot angļu valodu skolotāja koncentrējas tieši uz vārdu krājuma papildināšanas, taču strādājot ar vārdnīcu, tulkojot. Pēc mana pētījuma varu secināt arī to, ka konkrēti šai 4.klasei šī vārdu krājuma papildināšanas metode nav efektīva. Tāpēc varētu ieteikt vairāk angļu valodas mācību stundās iekļaut tieši dažādas kustību rotaļas un muzikālās aktivitātes, ne tikai mūzikas klausīšanos vien, bet arī dziesmu dziedāšanu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1338403
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties