Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:799347
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.12.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 12 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Kas ir Mākslīgais intelekts   
  Vēsture   
  Aktuālākie mērķi saistībā ar Mākslīgo intelektu   
  Tā paveidi   
  Kā to izmanto   
  Kā tas tiek veidots   
  Avoti   
Darba fragmentsAizvērt

Izmantošana
Mākslīgais intelekts mūsdienās ir atrodams gandrīz jebkur, sākot no mākslīgajiem asistentiem telefonos, botiem datorspēles, līdz pat augsti attīstītām mašīnām, kas spēj uzturēt ilgas sarunas ar cilvēkiem, darboties nelegālos nolūkos, kā dažādu mašīnu uzlaušanā. Visizplatītākie ir mākslīgie asistenti kā Siri, Alexa, Cortana un citi. Viņi tiek integrēti telefonos, datoros un citur, lai atvieglotu cilvēku dzīvi un palīdzētu cilvēkiem ar speciālām vajadzībām. Vēl līdz galam neattīstīts, bet tomēr aktīva veidošanā pastāvošas paš-braucamās mašīnas, kas nākotnē tiek plānotas, kā obligāts ikdienas dzīves atribūts. Ļoti izplatīts ir arī intelekts, kas spēj sekot līdzi drošības kamerām, analizējot, atpzīstot cilvēkus, un saglabājot visu iegūto informāciju tālākai lietošanai.

Kā tie tiek veidoti
Katrs no Mākslīgajiem intelekta tipiem strādā savādāk, izmantojot dažādas programmēšanas valodas, iepriekš uzrakstītās programmas utt. Piemēram Google Assistant, Amazon echo, Microsoft Cortana ir veidoti uz vienas platformas, API.AI, kas ir publiskie pieejama platforma, kur var veidot arī savu mākslīgo asistentu, vēlāk to integrējot iekš aplikācijām, kas ļauj sevi modificēt. Sev apmācošajiem intelektiem ir vajadzīga noteikta programmēšanas valoda, tas varbūt, piemēram Python, C++ u.c, un vēlākai apmācībai arī «Neural Network», kas sevi kombinē vairākus matemātiskos algoritmus, atrodot labāko veido problēmas risinājumam.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties