Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:682424
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.05.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Elon Muska viedoklis
Īlons Masks uzskata, ka Londonas pētniecības laboratorija DeepMind ir “galvenā problēma”, kad runa ir par mākslīgo intelektu.
Uzņēmums Google iegādājās DeepMind 2014. gadā par 600 miljoniem ASV dolāru. Izpētes laboratorija, ko vada izpilddirektors Demis Hassabis, ir vislabāk pazīstama ar tādu AI sistēmu izstrādi, kas spēj spēlēt spēles labāk nekā jebkurš cilvēks.
"Tikai viņu veidotā AI būtība ir tāda, kas saspiež visus cilvēkus visās spēlēs," sestdien publicētā intervijā laikrakstam The New York Times sacīja Musks. "Es domāju, tas būtībā ir "Kara spēļu" sižeta līnija."
DeepMind atteicās komentēt, kad ar viņu sazinājās CNBC.
Musks ir vairākkārt brīdinājis, ka mākslīgais intelekts drīz kļūs tikpat gudrs kā cilvēki, un sacījis, ka tad, kad tas notiks, mums visiem vajadzētu nobīties, jo uz spēles ir likta pati cilvēces eksistence.


Tehnoloģiju miljardieris, kurš guva peļņu no agrīnas investīcijas DeepMind, laikrakstam The New York Times teica, ka viņa pieredze darbā ar AI Teslā nozīmē, ka viņš var ar pārliecību teikt, "ka mēs virzāmies uz situāciju, kurā AI ir ievērojami gudrāks nekā cilvēki.” Viņš teica, ka uzskata, ka termiņš ir mazāks par pieciem gadiem. "Tas nenozīmē, ka piecu gadu laikā viss nonāks ellē. Tas tikai nozīmē, ka lietas kļūst nestabilas vai dīvainas, ”viņš teica.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties