Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:332898
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.03.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

KLIMATS
: Madagaskara ir tropiska sala un tajā pamatā ir divas sezonas – lietus un sausā sezona. Lietus sezona ir no novembra beigām līdz aprīļa beigām. Šajā laika periodā ir lietusgāzes (musoni) un cikloni, kas skar salu. Sausā sezona parasti sākas maija sākumā un ilgst līdz oktobra beigām, novembrim. Vidējā dienas temperatūra svārstās no 25ºC augstienēs un līdz 30ºC piekrastes rajonos. Madagaskara sastāv no sešiem reģioniem ar ļoti dažādiem klimatiem. Dienvidrietumi ir sausākais Madagaskaras reģions.
Madagaskaras galvaspilsēta Antananarivu tāpat kā Āzijas un Āfrikas pilsētas, ir pārpildīta, piesārņota un skaļa, bet tajā ir dažas iespaidīgas izpētes vērtas vietas. Analakely daļas centrs ir Araben ny Fahaleovantena (pazīstamāks kā Avenue de l’Independance).
Šis rajons ir pārpildīts ar ielu tirdziņiem. Uz dienvidrietumiem no Analakely atrodas Kianja ny Fahaleovantena (Place de l’Independance) Haute-Ville rajonā, kur atrodas dažas bankas, restorāni un naktsklubi.

Augšup pa kalnu šaurās ieliņas ved gar baznīcām līdz Roya – kādreizējās karalienes pils drupām.
Tsimbazzas botāniskais un zooloģiskais dārzs ir apskates vērts. Tajā ir dažas lemuru sugas, kā arī citas retas sugas kā krokodili un Malagasi bruņurupuči. Dārzā atrodas arī d’Academie Malagache muzejs, kurā atrodas daži teicami dabas un kultūras eksponāti, tajā skaitā izmirušo gigant lemuru, balto nīlzirgu u.c. mirstīgās atliekas. Citā istabā atrodas Malagasi cilšu dzīves eksponāti. Ir vērts apmeklēt Tsimbazaza Zoodārzu un Kultūras muzeju, krokodilu fermu, karalienes vasaras pili Ambohimangā, amatnieku tirgu Androvohangy.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties